Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladíkovi uviazol penis vo fľaši s draslíkom: Nasledovalo neskutočné utrpenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Nielen na internete sa neustále objavujú bizarné príbehy napríklad o tom, ako niekomu uviazol penis v čudnom objekte. Zvyčajne sú tieto príbehy sprevádzané nepravdepodobným vysvetlením udalostí, ktoré viedli k danej nepríjemnosti. Ak si myslíte, že ide o moderný jav, mýlite sa. Podobné veci sa stávali aj pred dvomi storočiami.

Správa z roku 1849 informuje o príbehu mladého muža, ktorého penis uviazol vo fľaši za pomerne nepravdepodobných okolností. "Pred niekoľkými mesiacmi ma vo veľkom zhone zavolali k pánovi, ktorý bol v smiešnom, ale bolestivom stave. Pri vyšetrení som našiel asi pollitrovú fľašu s krátkym hrdlom a malým otvorom, pevne spojenú s mužovým penisom, ktorý bol pretiahnutý cez hrdlo a vyčnievajúci do fľaše, opuchnutý a fialový," napísal autor článku publikovanom v časopise Boston Medical and Surgical Journal. 

Dvaja opití kamaráti si chceli navzájom zväčšiť penis: Katastrofálne dôsledky ich experimentu

Pohlavný úd mladíka priliehal k hrdlu fľaše, hoci otvor mal priemer len okolo 1,9 centimetra. Vzhľadom na to, že bol veľmi opuchnutý, jeho vytiahnutie z fľaše bolo nemožné. Neskôr sa do prípadu zainteresoval doktor A. B. Shipman z New Yorku. Ten sa pacienta opýtal, prečo strčil penis do fľaše, na čo ten odpovedal, že musia vyriešiť urgentnejšie problémy. "Pacient bol veľmi vystrašený a odstránenie jeho penisu z fľaše bolo také urgentné, že mi neprezradil, ako sa dostal do súčasnej nepriaznivej situácie. Ale veľmi ma prosil, aby som ho okamžite oslobodil, pretože bolesť bola intenzívna a duševné utrpenie a strach boli neznesiteľné," upresnil Shipman. 

Mladíkovi uviazol penis vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Lekár sa pokúsil vytiahnuť mužov úd prstami, no neúspešne. Následne chytil nôž a udrel do fľaše, čím ju rozbil a penis konečne oslobodil. Ako sa dalo čakať, bol veľmi opuchnutý a čierny v dôsledku podliatín. Následne sa ale vyskytla ďalšia záhada - na penise boli pľuzgiere, akoby bol spálený alebo obarený vriacou vodou. Shipman vysvetlil, že fľaša, v ktorej bol penis uviaznutý, nebola len taká obyčajná. Údajne v nej bola nafta zmiešaná s trochou draslíka a používala sa na experimenty. Muž to pravdepodobne nevedel a poddal sa túžbe močiť bez toho, aby musel opustiť svoju izbu. Z fľaše preto odstránil korkový štupeľ a vopchal do nej svoje prirodzenie. Akonáhle však začal močiť, došlo k malej explózii. Teplo vtiahlo penis hlbšie do fľaše silou, ktorá sa dá porovnať so silou vo zveráku. Draslík sa okamžite spálil a vytvoril sa podtlak, ktorý nasával mäkké tkanivo orgánu. To zabraňovalo vstupu akéhokoľvek vzduchu a uvoľňovaniu tlaku. 

Mladíkovi uviazol penis vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: pixabay.com)

"Malý rozmer ústia fľaše stlačil žily, zatiaľ čo tepny naďalej pumpovali krv do žaluďa a predkožky. Z tejto príčiny a kvôli zriedenému vzduchu vo fľaši časti penisu napučali a nafúkli sa do obrovskej veľkosti," vysvetlil lekár. Chlapík z 19. storočia mal teda len očividne smolu vo výbere fľaše na uľavenie si. 

Viac o téme: Penis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu