Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opitá sedela na zábradlí balkóna, v byte plakalo dieťa

Na šiestom poschodí sedela na zábradlí balkóna opitá žena
Na šiestom poschodí sedela na zábradlí balkóna opitá žena

ZLÍN – Na zlínskom sídlisku Jižní Svahy sedela na zábradlí balkóna opitá žena (23). Z bytu za ňou bol počuť hlások dieťaťa. Keď dorazili hasiči, nikto zo 16 nájomníkov, na dvere ktorých klopali a zvonili, ich nepustil dnu, aby sa dostali k žene balansujúcej na pokraji smrti.

Hasiči dorazili v stredu pár minút pred 21. hodinou. Prišli tak, aby nevzbudili pozornosť ženy na zábradlí. Podľa servera zlínskych záchranárov a hasičov, vyšli na šieste poschodie a snažili sa nájsť vedľajší byt, aby si mohli situáciu lepšie z blízka prezrieť. Postupne klopali a zvonili na 16 dverí, nenašiel sa však nikto, čo by im otvoril.

Za dverami bytu, na balkóne ktorého mala byť žena, počuli veľmi slabý detský hlások. To zásadne zmenilo postup. Keď sa podľa servera veliteľ zásahu „oprel hlavou o dvere, aby počúvaním získal ďalšie možné informácie, dvere sa naraz otvorili. Cez škáru uvidel malého polonahého chlapca a ženu na balkóne.“

Policajný vyjednávač vtedy využil moment prekvapenia, vbehol do bytu a ženu na zábradlí zachytil. Spoločne s hasičmi ju vtiahli do bytu. Polonahé vystrašené dieťa zabalili do deky a na upokojenie mu „venovali plyšového maskota Dráčika záchranáčika.“

Žena skončila v nemocnici, lebo vysoká opilosť znemožňovala jej prevoz na psychiatriu a na záchytke mali plno. Dieťa zostalo v starostlivosti sociálnych pracovníkov, príbuzní sa o chlapca odmietli postarať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu