Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zbesilé preteky ulicami mesta na šokujúcom VIDEU: Zrazený motorkár a nabúrané štyri autá! TOTO vyjde šoférov BMW draho

Zbesilá jazda mestom a obrovské škody Zobraziť galériu (2)
Zbesilá jazda mestom a obrovské škody (Zdroj: Facebook/ Policie České republiky)

BRNO – Šoféri drahých BMW si museli ulice Brna pomýliť s pretekárskym okruhom. Dvaja mladí muži sa mestom naháňali ako zmyslov zbavení. Podľa kamerových záznamov sa im v priebehu len niekoľkých minút podarilo poškodiť niekoľko áut, kľučkovať v protismere a pri jazde v kolóne a na červenú dokonca zraziť nič netušiaceho motorkára. Zbesilá jazda dvoch mladíkov však vyjde poriadne draho. Škody sú zatiaľ vyčíslené na najmenej 10 000 € (250 000 Kč). Polícia zverejnila šokujúci záznam pouličných kamier.

Šokujúca jazda dvoch osádok BMW ulicami Brna

Nebezpečná jazda na červenú a zrazený motorkár v Brne (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

To, čo si mladí muži dovolili, je naozaj priveľa. Jazda na červenú, štyri nabúrané autá, zrazený motorkár a škoda za zhruba štvrť milióna českých korún, to je výpočet ich naháňačky po Brne. Pre riskantnú jazdu sa rozhodli v čase, keď boli plné cesty. Všetko sa to začalo na čerpacej stanici na Vinohradoch, odkiaľ osádky dvoch áut značky BMW vyrazili vysokou rýchlosťou do ulíc. Na jednej z križovatiek v meste na hazdnú jazdu doplatil nič netušiaci motorkár, do ktorého 25-ročný vodič jedného BMW narazil. Motocyklistu prudko vymrštilo do vzduchu a musel byť prevezený do nemocnice.

Zbesilé preteky ulicami mesta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Policie ČR)

Napriek tomu, čo šoféri spôsobili, v riskantnej jazde pokračovali. Prechádzali ďalšími ulicami a hazardovaniee nielen s ich životmi ukončil až náraz do zaparkovaných áut v ulici Za Mostom. Policajti u mladíkov nezistili požitie alkoholu, no test na drogy dopadol u 31-ročného vodiča pozitívne. Detekoval uňho prítomnosť kokaínu a marihuany. Lekárske vyšetrenie podľa polície odmietol.

Policajti z Brna riešia tento bizarný prípad ako podozrenie zo spáchania trestného činu ťažkého ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Nie je vylúčené, že právna kvalifikácia bude ešte sprísnená. Polícia zároveň vyzvala všetkých, ktorých nebezpečná jazda mladíkov ohrozila, aby sa ozvali na tiesňovú linku 158. Keďže v Brne žije a pracuje aj mnoho Slovákov, mohli ich vyčíňanie zažiť na vlastnej koži.

Viac o téme: PolíciaNehodaBrnoPretekyCestní pirátiZrazený motorkár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu