Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Policajná naháňačka ako z akčného filmu: Unikajúceho zlodeja na diaľnici nakoniec zastavili až touto zátarasou

Diaľnica D8 v smere na Prahu bola svedkom neuveriteľnej policajnej akcie
Diaľnica D8 v smere na Prahu bola svedkom neuveriteľnej policajnej akcie (Zdroj: Twitter/Policie ČR)

PRAHA – Českí policajti budú ešte dlho spomínať na zásah, ktorý im pripravil zlodej a cestný pirát v jednej osobe. Úsek diaľnice v smere do hlavného mesta ČR sa akoby zmenil na natáčanie nového akčného filmu. Problém bol však v tom, že zásah polície bol skutočný.

Polícia českej republiky sa postarala o nútený a dokonalý zásah, kedy musela zastaviť ukradnuté vozidlo. Českí policajti sa museli vysporiadať s kriminálnikom, ktorého začali prenasledovať už policajti v Nemecku. Na jeho zastavenie uzavreli časť diaľnice v smere na Prahu, ktorý je už v súčasnej dobe voľne prejazdný.

 

(18.4.2023) aktuálně se uzavřel hraniční přechod Krásný Les ve směru do CZ kvůli nehodám na D8 směr Praha s cílem ulevit...

Posted by Dálnice D8 on Tuesday, April 18, 2023

Donucovací prostriedok

Podľa údajov, ktoré prišli z Nemecka, mal za volantom čierneho Mercedesu sedieť vodič, ktorý dané vozidlo ukradol. Polícia ČR sa preto rozhodla o nasadenie zátarasy v podobe kamiónu. Z tohto dôvodu bola diaľnica D8 uzavretá na niekoľko hodín. Kamión mal byť vodičovi postavený do cesty v rámci nasadenia donucovacieho prostriedku. Zábery, ktoré česká polícia uverejnila na sociálnej sieti Twitter jasne ukazujú, že akcia dopadla úspešne. 

Hovorkyňa polície Veronika Hyšplerová sa vyjadrila, že policajti auto prenasledovali od Drážďan. Keď mu postavili do cesty kamión, kriminálnik sa ho snažil obísť a havaroval. Vodič kamiónu zranený nebol. Zlodej sa po nehode ľahko zranil a záchranári ho previezli do nemocnice. 

Obnovte si dom a získajte príspevok až do výšky 19 000 eur (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: DiaľnicaNemeckoPrahaČeská republikaKrimiPolicie ČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu