Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Podnikateľ roka! Za rok stihol nabúchať tri podriadené: Keď sa to dozvedel, urobil nepochopiteľnú vec

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RÍM - Všetky dobré veci prichádzajú v troch. Taliansky podnikateľ zrejme zobral príslovie príliš doslovne. Tri ženy otehotneli so svojím šéfom v priebehu desiatich mesiacov. Popiera, že by bol otcom. Teraz sa rozhodla ísť pred súd prvá žena.

Tento príbeh sa dostal na titulky aj za hranicami Talianska: Šéf spoločnosti vo Frosinone nadviazal vzťah s tromi svojimi zamestnankyňami len v priebehu desiatich mesiacov – a teraz je otcom troch detí.

Pravdivý príbeh: Kamarátkin partner bude dvojnásobným otcom - s dvoma ženami (Zdroj: Plnielanu.sk)

Vo všetkých prípadoch postupoval rovnako: Vzťah nadviazal a ukončil po tom, čo žena otehotnela. Tento vzorec zopakoval ešte dvakrát a splodil tak tri deti. Informuje o tom Corriere della Sera.

Zdá sa, že 32-ročnému podnikateľovi nezáleží na deťoch, ktoré počal. Otcovstvo neuznáva, odmieta finančnú podporu a nechce niesť zodpovednosť. Dôsledok? Prvá žena sa obrátila na súd a podala na šéfa žalobu o otcovstvo a výživné.

Šéf zrejme musí za zábavu draho zaplatiť

„Nie je správne, aby sa zamestnávateľ takto správal,“ povedala zamestnankyňa. Teraz chce, aby tento komplikovaný prípad vyriešila justícia. Podľa talianskych médií o takomto kroku uvažujú aj jej kolegyne z práce po tom, čo sa ich pomery s mužom skončili.

Otec troch chlapcov by sa mal postaviť pred súd v septembri. Vždy odolával testu otcovstva. V rámci súdneho konania to však už nemohol urobiť, vysvetľuje pre Corriere della Sera právnik prvej ženy. Jeho klientka chce získať výživné. Jeho milostný život by teraz mal muža vyjsť draho.
 

Viac o téme: SexPomerŠéf Súd Tehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu