Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ŠOKUJÚCE ZMENY v rannej šou: KONIEC obľúbenej moderátorky po 14 rokoch... Je na tom zle!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - V poslednej dobe si prešla doslova peklom. Britská moderátorka Holly Willoughby (42) sa počas minulého týždňa dozvedela šokujúcu správu o tom, že bol na ňu plánovaný únos. Po tejto informácii navyše prekvapila svojich fanúšikov oznámením, že po 14-tich rokoch končí v obľúbenej rannej šou.

Počas minulého týždňa sme vás informovali o tom, že známa moderátorka prežila na vlastnej koži scénu ako z akčného filmu. Willoughby totiž hrozilo, že bude obeťou únosu. Muža, ktorý ho plánoval, už polícia zadržala, avšak moderátorka sa odvtedy na obrazovke neobjavila.

Počas včerajšieho dňa však svojich fanúšikov šokovala informáciou o konci v populárnej rannej šou, ktorú moderovala dlhých 14 rokov. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram informovala, že sa do šou už nevráti. Konkrétny dôvod však neuviedla. 

Viacerí tak špekulujú nad tým, čo moderátorku k tomuto kroku viedlo. The Sun informoval o tom, že o konci uvažovala už dlhšie a pokus o únos bol iba poslednou kvapkou. Momentálne má veľký strach čo i len na chvíľu opustiť svoje deti, a tak bol koniec logickým vyústením.

Obavy o bezpečnosť sú hlavným dôvodom tohto rozhodnutia aj podľa jej blízkych priateľov. „Momentálne je na tom veľmi zle. Aj napriek tomu, ako veľmi má rada svoju šou, tak jej to za to nestojí. Je hrozné, že jedna z najlepších moderátoriek sa cítila tak, že nemala na výber," povedal zdroj z jej okolia pre denník Mirror.

Holly Willoughby
Zobraziť galériu (2)
Holly Willoughby  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Holly Willoughby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu