Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nezbedné PRSIA známej moderátorky: Podprsenku síce mala, ale… ÚPLNE ZBYTOČNE!

Amanda Holden ukázala viac ako chcela. Zobraziť galériu (2)
Amanda Holden ukázala viac ako chcela. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Po letných prázdninách hlásili v týchto dňoch návrat k povinnostiam nielen deti, ale aj mnohí pracujúci. Po letnej prestávke sa do práce vrátila aj moderátorka a porotkyňa Britain's Got Talent - Amanda Holden (51). Do televízneho štúdia si to namierila vo výrazne ružových úpletových šatách... No hoci bolo evidentné, že pod nimi má podprsenku, bolo to úplne zbytočné!

Prázdniny skončili a po príjemnom letnom oddychu je čas naplno sa vrátiť k svojim povinnostiam. Výnimkou nie je ani moderátorka a porotkyňa britskej talentovej šou Amanda Holden. Tú paparazzi v pondelok zachytili, ako si to ulicami Londýna mieri do televízneho štúdia. A bola doslova neprehliadnuteľná.

Galéria: Amanda Holden rada nosí sexi outfity.

A to nielen vďaka tomu, že bola oblečená vo výrazne ružovej farbe... Mala na sebe úpletové šaty,  ktoré perfektne obopínali jej top postavičku. No a tie odhalili každý detail, ktorý sa pod nimi skrýval. Bolo vidno, že má na sebe podprsenku s trojuholníkovými košíčkami, no aj to, že si ju obliekla úplne zbytočne. Veď pozrite, ako jej cez ňu trčali bradavky!

Nezbedné PRSIA známej moderátorky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Amanda Holden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu