Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Moderátorka rannej šou všetkých šokovala: Počas vysielania bola NAHÁ!

Amanda Holden
Amanda Holden (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Amanda Holden (53) je krásna žena a svojho pôvabu si je očividne dobre vedomá. Potvrdila to aj počas uplynulých dní, keď neváhala zhodiť oblečenie počas vysielania obľúbenej rannej šou v rádiu. Aký na to mala dôvod?

Amanda Holden na svoj vek rozhodne nevyzerá. To veľmi dobre vedia všetci jej followeri, ktorých má na sociálnej sieti Instagram viac ako 2,2 milióna. Bežne ich totiž zásobuje fotkami svojho božského tela v bikinách. 

Samozrejmosťou sú pre ňu aj provokatívne outfity. Amanda totiž pôsobí nielen ako rozhlasová moderátorka, ale je tiež známa ako porotkyňa v talentovej šou. Tam bežne predvádza provokatívne zábery a ľudia svojho času na ňu dokonca posielali sťažnosti. 

Galéria: Amanda Holden

Počas uplynulého týždňa však Amanda zhodila zo seba šaty úplne. V rádiovej šou totiž hostili rôznych umelcov, ktorým sa rozhodla pózovať. Sexi blondínka tak poriadne zaskočila aj svojich kolegov. „Amanda je nahá v rohu štúdia, čo samozrejme pre ňu nie je prvýkrát, ale pre nás ostatných...” poznamenal Jamie Theakston. Jeho kolegyňa Ashley Roberts sa zmohla len na: „Vyzerá úžasne!” A odvaha, jej nechýba, čo poviete?!

 

Viac o téme: Amanda Holden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu