Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Porotkyňa talentovej šou ohuruje fanúšikov: Božským TELOM a krásnymi dcérami... Aha!

Amanda Holden s jednou zo svojich dcér Zobraziť galériu (5)
Amanda Holden s jednou zo svojich dcér (Zdroj: Instagram)

CAPRI - Krása sa v ich rodine očividne dedí! Reč je o moderátorke a porotkyni televíznej šou Britain´s Got Talent - Amande Holden (51). Tá si momentálne užíva dovolenku v spoločnosti svojich najbližších. Nezabúda ale ani na svojich priaznivcov a prostredníctvom sociálnej siete Instagram ich zásobuje zaujímavými momentkami.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Amanda Holden sa udržiava v skvelej kondícii. Aj na topkách sme už neraz ospevovali jej tip-top postavičku. 

Pochválila sa ňou aj v týchto dňoch, keď dala na Instagram momentky v čiernych bikinách. Pri pohľade na blondínku znie priam neuveriteľne, že už má 51 rokov. Veru, pre mnohé mladšie dámy by mohla byť inšpiráciou. 

Amanda Holden
Zobraziť galériu (5)
Amanda Holden  (Zdroj: Instagram)

Voľné chvíle a oddych si Amanda užíva v spoločnosti svojho manžela Chrisa a dvoch dcér - 16-ročnej Lexi a 10-ročnej Hollie. S fanúšikmi sa podelila aj o zábery, na ktorých s nimi pyšne pózuje. A viacerí sa pri pohľade na ne zhodli, že sú jednoducho všetky tri krásne. „Wau! Z týchto dievčat vyrastú rovnaké krásavice, ako je ich mama. Nápadníkov budete musieť odháňať,” znejú vybrané z komentárov od followerov. 

Viac o téme: Amanda Holden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu