Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca PREMENA známej herečky: Zabudnite na šmrncovnú kočku... Aha, aké rozkysnuté brucho!

Jamie Lee Curtis Zobraziť galériu (9)
Jamie Lee Curtis (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ako iný človek! Herečka Jamie Lee Curtis oslávila v novembri 63. narodeniny, avšak kedykoľvek sa objaví v spoločnosti, hravo zatieni aj niektoré mladšie kolegyne. Pri pohľade na fotku, ktorú najnovšie zverejnila, však mnohí jedinci nebudú veriť vlastným očiam. Fúha, to ako vyzerá?!

Už čoskoro by sa do kín mala dostať aj akčná sci-fi komédia s názvom Everything Everywhere All at Once. Jednu z úloh v ňom stvárňuje aj obľúbená herečka Jamie Lee Curtis. Avšak na šmrncovnú umelkyňu, ktorá starne s gráciou a jej poznávacím znamením sú krátke šedivé vlasy, však zabudnite. 

Jamie Lee Curtis vo filme Pravdivé lži predviedla svoj sexepíl.
Zobraziť galériu (9)
Jamie Lee Curtis vo filme Pravdivé lži predviedla svoj sexepíl.  (Zdroj: instagram a 20th Century Fox)

Hviezda hororu Halloween, či filmu Pravdivé lži sa totiž tentokrát pred kamerami zmenila na nepoznanie. Tvorcovia jej na hlavu nasadili parochňu s totálne nemožným účesom a na oči jej nasadili okuliare. Premenou však prešlo aj telo. Vďaka maskérom sa Jamie predvedie ako žena s kilami navyše, ktorej vôbec neprekáža, že jej brucho priam "vyteká" z nohavíc. 

Fotkou z filmu sa na Instagrame pochválila aj samotná herečka. „Preboha! Toto nemôžeš byť ty. Je neuveriteľné, ako z teba dokázali urobiť úplne iného človeka,” znejú vybrané z komentárov od jej followerov. Čo na túto zmenu hovoríte vy?

 

Viac o téme: Jamie Lee Curtis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu