Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna herečka (64) pózovala pre Vogue: Šedivá hlava a prsia... Ako z pánskeho magazínu!

Jamie Lee Curtis Zobraziť galériu (6)
Jamie Lee Curtis (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Každému hneď pohľad padne TAM! Jamie Lee Curtis (64) patrí medzi hviezdy šoubiznisu, ktoré netreba predstavovať. Okrem hereckého talentu je pre ňu príznačný aj účes, ktorému je verná už roky - šedivé vlasy ostrihané na krátko. A hoci má tato umelkyňa už aj vek hodný babičky, do starého železa rozhodne nepatrí. Zábery, ktoré sú súčasťou aktuálneho vydania British Vogue, sú toho dôkazom.

Februárové vydanie magazínu British Vogue je priam nabité hviezdami. Už čoskoro sa totiž začnú udeľovať rôzne ceny v rámci šoubiznisu a pri tej príležitosti magazín oslovil 30 známych tvárí, ktoré absolvovali zaujímavé fotenie a pridali aj svoje životné rady i múdrosti. 

Medzi nimi má svoje miesto herečka Jamie Lee Curtis, ktorá sa pred objektívom predviedla v poriadne odvážnych šatách z dielne značky Tom Ford. Pri pohľade na ňu hádam každému udrie do očí jej bujný dekolt. 

Na otázku, akú radu by Jamie dala svojmu mladšiemu JA, zaznela odpoveď, ktorú by si mohol zobrať k srdcu každý. „Povedala by som to isté, čo dnes hovorím všetkým mladým - Ide to strašne rýchlo. Budete z toho šokovaní, ako rýchlo to letí. Užívajte si prítomnosť,” uviedla slávna herečka. 

Viac o téme: Jamie Lee Curtis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu