Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna herečka roky tajila ZÁVISLOSŤ: Lieky miešala s chľastom... Drsné slová jej blízkych!

Jamie Lee Curtis Zobraziť galériu (11)
Jamie Lee Curtis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Umierala im pred očami! Herečka Jamie Lee Curtis (63) patrí k hviezdam šoubiznisu, ktoré netreba vôbec predstavovať. Aj táto úspešná umelkyňa si však v živote prešla mimoriadne náročným obdobím, na ktoré spomína so slzami v očiach. Všetko to odštartovala nevhodná poznámka týkajúca sa jej vzhľadu...

Šediny a vrásky na tvári sú niečo, z čoho Jamie Lee Curtis nemá vôbec stres. Práve naopak. Hrdo dokazuje, že aj s pribúdajúcimi rok mi má šmrnc a je stále rovnaká kočka. Nebolo však tomu vždy tak. Sympatická umelkyňa dokonca pod stresom zo starnutia upadla do kolotoča závislostí.  

V najnovšom rozhvore pre Today Jamie priznala, že v živote absolvovala dve skrášľovacie a omladzovacie procedúry. „Dala som si aplikovať botox do tváre a veľké vrásky mi zmizli... Ale vyzerala som ako figúrka z plastu,” uviedla herečka. K ďalšiemu zákroku ju doviedli slová istého kameramana, ktorý ju počas nakrúcania poriadne zarazil. „Vykrikoval, že dnes nič nenatočíme, lebo moje oči sú príliš opuchnuté,” dodala a priznala, že krátko na to absolvovala operáciu, pri ktorej jej mali vyhladiť opuchnuté oči. A hoci zákrok dopadol dobre, Jamie počas liečby začala brať lieky od bolesti, na ktorých sa potom stala závislá. 

Jamie Lee Curtis so svojími dcérami.
Zobraziť galériu (11)
Jamie Lee Curtis so svojími dcérami.  (Zdroj: SITA)

Lieky začala umelkyňa časom zapíjať vínom. Raz ju pri tom pristihol jej priateľ a dôrazne ju varoval. „Ty si myslíš, že to zvládaš. Ale opak je pravdou. Si mŕtva žena,” zaspomínala si v spomínanom rozhovore herečka. Varovala ju aj jej sestra. Povedala jej: „Milujem ťa, ale nebudem sa len tak prizerať na to, ako umieraš. Si závislá.” 

Jamie Lee Curtis so svojimi démonmi bojovala 10 rokov. Napokon sa rozhodla absolvovať liečenie. Stalo sa tak pred zhruba 20 rokmi. 

Jamie Lee Curtis s manželom.
Zobraziť galériu (11)
Jamie Lee Curtis s manželom.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jamie Lee Curtis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu