Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pekná tvárička, sexi figúra v bikinách: Koho dcéra vyrástla do krásy?

Ktorému hercovi vyrástla pred očami takáto čokoládová krásavica? Zobraziť galériu (4)
Ktorému hercovi vyrástla pred očami takáto čokoládová krásavica? (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Vydarila sa! Corinne Bishop má síce ešte len sladkých 19 rokov, už teraz však svojmu otcovi robí obrovskú radosť. Na červenom koberci totiž pôsobí ako jeho dokonalá ozdoba a na pláži sa za ňou otáčajú všetky hlavy. Ktorý známy herec splodil túto čokoládovú krásku?

Hviezdne gény padli na úrodnú pôdu! Keď sa Jamie Foxx (45) nedávno objavil na odovzdávaní Oscarov v spoločnosti svojej staršej ratolesti, zástupcovia médií nevychádzali z úžasu. A ako sa zdá, Corinne Bishop dokáže nemenej uchvátiť aj bez šiat – len v miniatúrnych bikinách. Tento týždeň šantila na miamskej pláži a paparazzi išli na nej objektívy nechať.

Krásna tínedžerka si slnečné lúče a morské vlny vychutnávala v jednoduchý dvojdielnych plavkách s uväzovaním na šnúrky. V jej veku síce štíhla postava nie je až taká výnimočná, no v kombinácii so svojimi črtami tváre by bezpochyby mohla preraziť v modelingu. Je viac než pravdepodobné, že pokiaľ by prejavila záujem, otcovo meno by jej dvere do šoubiznisu otvorilo dokorán.

Hoci Corinne na prvý pohľad pôsobí ako dievča, ktoré sa o svoje krivky zatiaľ strachovať nemusí, aj ona vraj bojuje s dobrotami na tanieri. Nedávno sa totiž podelila o svoju dilemu počas dovolenkových dní. „Je ťažké jesť ako dáma, keď máte žalúdok tigra,“ posťažovala sa svojim nasledovníkom na Twitteri v podobe známej citácie. Treba ale uznať, že formovanie línie jej ide na výbornú a jednej väčšej porcie sa obávať nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu