Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sotva prerazila, už provokuje polonahá: Tieto prsia však stoja za pohľad!

K Emily DiDonato bola príroda naozaj štedrá. Zobraziť galériu (8)
K Emily DiDonato bola príroda naozaj štedrá. (Zdroj: Vogue)

NEW YORK – Nestráca čas! Hoci niektorým dievčatám trvá roky, kým sa vo svete modelingu udomácnia, Emily DiDonato (22) očividne vie, ako sa obracať. Na výslnie sa prepracovala len nedávno, ale už stihla odhodiť zábrany aj šaty. V módnej biblii provokuje hore bez a vystavuje na obdiv okrúhle prsia.

Retro kráska, ktorá má rozhodne čo ukázať! Emily DiDonato sa do povedomia lovcov talentov dostala len minulý rok, kedy sa jej podarilo absolvovať šteklivé fotenie v Namíbii. Výsledné zábery sa prepracovali do tohtoročného plavkového vydania časopisu Sports Illustrated, vďaka čomu meno americkej modelky prestalo byť neznámym pojmom. Emily momentálne žiari v aprílovom čísle francúzskeho Vogue ako bohyňa 90. rokov a bez hanby pretŕča svoju ženskú pýchu.

Autorom provokatívnych záberov je fotograf Giampaolo Sgura, ktorý sa inšpiroval módou zo záveru minulého tisícročia. Medzi retro kulisami dominoval telefón, prototyp polaroidu či gramofón. Emily na väčšine záberov pózovala v jednoduchej bielizni z lesklého saténu, no nakoniec naservírovala do objektívu aj svoje vyformované poprsie.

Zvodná brunetka si k modelingovej brandži privoňala už v roku 2008, kedy po prvý raz podpísala zmluvu s agentúrou. Odvtedy sa objavila vo viacerých reklamných kampaniach a so svojimi írsko-talianskymi koreňmi o rok neskôr hviezdila na newyorskom týždni módy. Za nováčika ju tak definitívne považovať nemožno, o čom svedčí jej odvážna, no vydarená fotografia hore bez.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu