Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známy herec a jeho krásne garde: Smotánku uchvátila len 19-ročná dcéra!

Corinne Bishop očarila po boku otca Jamieho Foxxa. Zobraziť galériu (5)
Corinne Bishop očarila po boku otca Jamieho Foxxa. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Lepšie si vybrať ani nemohol! Hoci si slobodní hollywoodski fešáci na červený koberec bežne vodia milenky či kamarátky, čoraz častejšie sa objavujú takí, ktorí dajú prednosť vlastným ratolestiam. Podobne na udeľovaní cien Grammy prekvapil sympatický Jamie Foxx (46) s očarujúcou dcérou Corinne Bishop (19). Pozrite, aká krásavica z nej vyrástla.

Ocko má byť na čo pyšný! Aj keď si Corinne Bishop zatiaľ nestihla rozbehnúť závratnú kariéru, vo svetlách reflektorov sa takpovediac cíti ako doma. Vďačí za to slávnemu otcovi Jamiemu Foxovi, ktorý ju do spoločnosti vodí už od veku desiatich rokov. Dnes má čokoládová kráska sladkých devätnásť a vedľa svojho tútora pôsobí ako ideálne garde. Stačí sa pozrieť, ako to dvojici svedčalo uplynulú noc na 56. ročníku rozdávania zlatých gramofónov.

Zatiaľ čo Jamie si to pred fotografov namieril v štýlovom tmavomodrom obleku s motýlikom, jeho najstaršia ratolesť siahla po krátkej sukni a čiernom tope končiacom na úrovni drieku. Corinne vďaka tejto kreácii vyzerala presne tak, ako sa na jej vek patrí – mlado, štíhlo, sviežo a šik. Dlhými a vyformovanými nohami by totiž zatienila nejednu  skúsenejšiu dámu zo šoubiznisu.

Corinne svoj život mapuje prostredníctvom sociálnej siete Twitter, kam pravidelne prispieva najmä fotkami peknej tváre. Niet sa preto čo čudovať, že sa so svojimi nasledovníkmi podelila aj o záber z predošlého večera. „Ďalšie novinky – duo otec a dcéra je dnes v noci späť,“ napísala k spoločnej fotografii. Vďaka ockovým peniazom tínedžerka študovať ani pracovať zatiaľ nemusí, no občas si odskočí na profesionálne fotenie v rámci spolupráce s magazínmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu