Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa herečka sa fotila úplne nahá: Jej intímne partie už kolujú na webe!

Shiri Appleby je síce tehotná, no na internete sa objavila staršia fotka, na ktorej pózuje úplne nahá. Zobraziť galériu (3)
Shiri Appleby je síce tehotná, no na internete sa objavila staršia fotka, na ktorej pózuje úplne nahá. (Zdroj: gawker.com, Twitter)

LOS ANGELES – Nepríjemné prekvapenie! O tom, že uchovávať zábery svojho obnaženého tela nie je u celebrít dobrým nápadom, sa najnovšie presvedčila už aj herečka Shiri Appleby (34). Tá si totiž bez hanby zapózovala v kúpeľni len v Evinom rúchu a zvečnila sa mobilným telefónom. Teraz sa jej dráždivou fotkou kochajú internetoví užívatelia.

Toto od nej čakal iba málokto! Hoci Shiri Appleby nepatrí k áčkovým herečkám, momentálne stvárňuje hlavnú úlohu v seriáli Roswell a získava si čoraz väčšiu priazeň televíznych divákov. Vo svojej kariére sa dokonca blysla v takých úspešných projektoch ako Pobrežná hliadka či Pohotovosť. Jej kariéra však pred pár dňami utrpela poriadny šok. Na webe sa totiž objavila privátka fotka, na ktorej brunetka pózuje bez jediného kúska oblečenia.

Kompromitujúci záber koluje internetom bez akejkoľvek cenzúry. Shiri na ňom úplne nahá stojí v kúpeľni pred zrkadlom a fotí sa mobilným telefónom. Na tvári bez mejkapu jej pritom nechýba šibalský úsmev. Okrem postavy tínedžerky totiž do objektívu nastrčila aj odhalenú oblasť rozkroku a poprsia.

Fanúšikovia sa najskôr domnievali, že ide o podvrh v podobe fotomontáže. S najväčšou pravdepodobnosťou sa však do šteklivej pózy štylizovala samotná herečka, ktorej bola fotka odcudzená. Tá bude zrejme staršieho dáta, keďže Shiri je vo vysokom štádiu tehotenstva a každú chvíľu by mala priviesť na svet svoje prvé dieťa. K pikantnému škandálu sa doteraz nijako nevyjadrila, čo podporuje špekulácie, že sa za dráždivý fotografický materiál poriadne hanbí.

Ktovie, čo na celú záležitosť hovorí otec dieťaťa Jon Shook, ktorý svoju vyvolenú v júli minulého roka požiadal o ruku. „V jednej sekunde obedujete a v nasledujúcej už máte prsteň na ruke!“ neskrývala vtedy Shiri svoje obrovské šťastie. Dnes však zrejme má snúbencovi čo vysvetľovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu