Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Detská hviezda zo seriálu V siedmom nebi dozrela: Na webe je polonahá!

Mackenzie Rosman z detskej hviezdy vyrástla na provokatérku v miniatúrnej spodnej bielizni. Zobraziť galériu (3)
Mackenzie Rosman z detskej hviezdy vyrástla na provokatérku v miniatúrnej spodnej bielizni. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Vystrkuje rožky? Aj keď sa Mackenzie Rosman (23) medzi áčkové herečky zatiaľ neprepracovala, v minulosti patrila medzi najobľúbenejšie detské hviezdy. Od jej pôsobenia v rodinnom seriáli však uplynulo už 17 rokov a brunetka očividne dospela. Jej telo sexi dvadsiatky už koluje na internete len v spodnej bielizni.

Dotiahne to ďaleko? Meno Mackenzie Rosman síce v Hollywoode nepatrí k zvučným pojmom, jeho nositeľka však v role Ruthie Camdenovej zažiarila aj na našich televíznych obrazovkách v rámci mimoriadne úspešného projektu V siedmom nebi. Roztomilé kučeravé dievčatko medzičasom vyrástlo a stala sa z neho sexi cica, ktorá odhodila zábrany pred objektívom. V modelingu zrejme neprerazí, no guráž je vonkoncom nechýba, veď posúďte sami.

Fotografia, ktorá tento týždeň koluje na webe, svetlo sveta zrejme nikdy uvidieť nemala. Mackenzie totiž na nej pózuje len v úsporných kúskoch spodnej bielizne, do ktorej sa vyzliekla kvôli spolupráci s magazínom Maxim. Hlavný fotograf Carlos Nunez však na oficiálny výtlačok zrejme čakať nechcel a svojim fanúšikom ponúkol pikantnú ochutnávku prostredníctvom svojho účtu v sieti Instagram. O niekoľko hodín neskôr si svoj čin rozmyslel a obrázok zmazal.

Zaujímavosťou je, že šteklivý záber seriálovej hviezdičky sa na internete neobjavil po prvý raz. Mackenzie má totiž za sebou pomerne búrlivé časy, počas ktorých sama obľubovala zvodné pózy. V roku 2008 sa vo svojej izbe zvečnila len v ružovej podprsenke a v žltých nohavičkách. Fotku zverejnila na sociálnej sieti a počkala si na reakcie svojich priaznivcov. Takéto výstredné správanie jej však k významnejšej filmovej úlohe zatiaľ neprispelo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu