Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúce priznanie zúboženého herca: Vyhladoval sa na desivých 65 kíl!

Matthew McConaughey kvôli filmovej úlohe schudol štvrtinu svojej hmotnosti. Zobraziť galériu (18)
Matthew McConaughey kvôli filmovej úlohe schudol štvrtinu svojej hmotnosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Chce sa utýrať hladom? Matthew McConaughey (43) už celé týždne desí divácku verejnosť extrémnym diétovaním. A práve prebiehajúce nakrúcanie je jasným dôkazom, že je ochotný kvôli filmovej úlohe zájsť takmer do záhrobia. Znie to síce neuveriteľne, no herec schudol už štvrtinu svojej hmotnosti.

Je ľahký ako pierko! Hoci Matthew McConaughey odjakživa patril k hollywoodskym idolom žien, už dlhší čas pôsobí ako vycivený anorektik v najťažšom štádiu choroby. S vytŕčajúcimi kosťami už začal nakrúcať snímku The Dallas Buyers Club, kvôli ktorej podstúpil tortúru hladom. Stvárňuje v nej Rona Woodroofa postihnutého AIDS a kvôli presvedčivému výkonu s hmotnosťou klesá na minimum.

Niekdajší fešák v najnovšom interview priznal, že doteraz sa mu podarilo zhodiť vyše 17 kíl. Drastickým režimom sa tak dostal na číslo, z ktorého mrazí – 65 kilogramov. Matthew pritom nikdy nepatril medzi drobcov, ale pekne urastených lámačov ženských sŕdc. S výškou 182 centimetrov sa jeho index telesnej hmotnosti momentálne pohybuje na úrovni 19,6 kg/m2. S touto hodnotou síce stále zapadá medzi normálne živených jedincov, jeho vpadnuté líca a bledá koža však hovoria o opaku.

„Cítim sa teraz dobre. Celkovo mám pravdepodobne o 35% menej energie. Najťažšou úlohou bolo dosiahnuť jednotlivé úrovne pri znižovaní hmotnosti,“ prezradil na margo svojho extrémneho chudnutia. Po štyridsiatke si pritom vraj uvedomil, že o úbytku tukových zásob najviac rozhoduje množstvo stravy a nie cvičenie. „Teraz už žiadne kilá nestrácam bez ohľadu na to, či spálim 1500 kalórií dvojhodinovým kardio cvičením alebo nie. Na tom nezáleží. Dôležité je, ako veľa alebo málo jem,“ podelil sa o svoje skúsenosti. V srdci však zostáva milovníkom mäsa a už sa nevie dočkať, kedy si dopraje poriadny hamburger.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu