Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Z hollywoodskej trosky opäť fešák: Vyhladovaný herec konečne pribral!

Matthew McConaughey kvôli filmovej úlohe zhodil takmer 20 kíl, no 11 už má naspäť a po čase vyzerá konečne zdravšie. Zobraziť galériu (13)
Matthew McConaughey kvôli filmovej úlohe zhodil takmer 20 kíl, no 11 už má naspäť a po čase vyzerá konečne zdravšie. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Vyzerá k svetu! Aby sa Matthew McConaughey (43) mohol zhostiť hlavnej úlohy vo svojej najnovšej snímke, musel zhodiť takmer dve desiatky kilogramov. Celé týždne tak popri nakrúcaní pripomínal len vyziabnutý vešiak na šaty a desil nielen rodinu, ale aj verných fanúšikov. Tortúra sa však skončila a americký Casanova je na najlepšej ceste k pôvodnej forme.

Jeho telo dostalo poriadne zabrať! Spolu s podpisom kontraktu k snímke Dallas Buyers Club sa Matthew McConaughey odovzdal do rúk osobných trénerov a diétológov. Vďaka prísnemu režimu schudol 18 kíl a z diaľky zanechával dojem vyblednutého tieňa. Na odovzdávanie cien Critics' Choice Movie Awards však dorazil s oveľa zdravším výrazom a predovšetkým o zopár cenných kilogramov ťažší.

Vitálny štyridsiatnik si na červenom koberci zapózoval v typickom čiernom obleku s bodkovaným motýlikom. Ten mu padol ako uliaty a po dlhom čase na hercovi vôbec nevisel. Matthew sa mohol pochváliť aj plnšou tvárou, na ktorej po vpadnutých lícach nebolo ani stopy.

K vytúženému prírastku na hmotnosti sa obletovaný herec priznal aj v rozhovore pre magazín People. „Mal som 61 kíl a teraz mám vyše 72, čiže som s chudnutím skoncoval a som na ceste späť,“ radostne komentoval zmeny na váhe. Počas nakrúcania sníval o hamburgeri, a preto na ten úplne prvý po šialenej diéte s hrdosťou spomína: „Dostal som cheeseburger a potom som tam sedel 25 minút a vychutnával si ho.“ Ostáva teda dúfať, že v priberaní bude úspešne pokračovať a podobným experimentom s vlastnou hmotnosťou sa do budúcna pre istotu vyhne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu