Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pamätáte si ešte túto vyziabnutú kostru? Dnes je z nej namakaný svalnáč!

Matthew McConaughey sa po drastickej diéte môže opäť pochváliť vypracovaným telom. Zobraziť galériu (13)
Matthew McConaughey sa po drastickej diéte môže opäť pochváliť vypracovaným telom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Návrat do starých koľají! Matthew McConaughey (43) uplynulé mesiace zapĺňal stránky bulváru desivými fotografiami svojej vychudnutej postavy. Po skončení nakrúcania náročnej snímky však už opäť lahodí oku verných fanúšičiek. Hollywoodsky Casanova nielenže pribral, no jeho telo nabralo aj veľmi mužné kontúry.

Mení sa ako chameleón! Matthew McConaughey ešte donedávna prežíval len na vode a čaji, pričom svoju figúru udržiaval na extrémne nízkej hmotnosti. Dôvodom bola dráma s názvom Dallas Buyers Club, v ktorej stvárňoval muža trpiaceho na AIDS s tridsiatimi dňami života pred sebou. Táto rola je však, našťastie, minulosťou a americký herec opäť hrdo vystavuje vyformované telo. Motiváciou je aj tentoraz úloha v pripravovanom filme.

Matthew už opäť naplno zarezáva na pľaci v New Orleans, kde tvorí súčasť hereckého obsadenia zločineckej drámy True Detectives. Pred kamerami sa tentoraz vžil do postavy drsňáka, ktorému dokonale prispôsobil svoj imidž. Nechýba mu falošné tetovanie na predlaktí a vyrysované svalstvo vykúkajúce spod bieleho tielka. Zmizli aj nevábne fúzy, ktoré mu pridávali nemálo rokov navyše.

Obletovaný štyridsiatnik dnes vyzerá nepochybne zdravšie než pred niekoľkými mesiacmi. Spolu s očarujúcou manželkou Camilou Alves vychováva tri ratolesti, čo občas považuje za mimoriadne náročné. „Bude to oveľa väčší cirkus. Ďalší tanier na stole. Vlastne zatiaľ neje z taniera, pretože má len pár dní,“ povedal Matthew na margo svojho vytúženého syna Livingstona, ktorý prišiel na svet v decembri. Zdá sa však, že momentálne jeho rodinnej idylke nestojí nič v ceste a podlomeného zdravia sa obávať nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu