Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z vychudnutého idola je čoraz väčší svalovec: Následky? Doživotný kolaps!

Z kedysi vyziabnutého Matthewa McConaugheyho je dnes urastený svalovec. Zobraziť galériu (20)
Z kedysi vyziabnutého Matthewa McConaugheyho je dnes urastený svalovec. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Úplne sa zničil! Keď Matthew McConaughey (43) kvôli vysnívanej filmovej úlohe drasticky schudol, všetci odborníci na výživu len nechápavo krútili hlavami. Dnes obletovaný idol pracuje na celkom inom projekte a mení sa na vyšportovaného svalovca. Jeho telo si však prešlo hotovým peklom a z hmotnostého šoku sa už pravdepodobne nikdy nespamätá.

Stálo mu to za to? Ešte pred niekoľkými mesiacmi Matthew McConaughey pravidelne zapĺňal stránky bulvárnych plátkov, keď sa médiám aj vlastnej rodine doslova strácal pred očami. Motivovala ho k tomu rola v snímke Dallas Buyers Club, v ktorej stvárnil elektrikára nakazeného vírusom HIV. Odvtedy už síce stihol pribrať a vypestovať si telo do niekdajšej formy hollywoodskeho zvodcu, no jeho organizmus extrémnu záťaž vonkoncom nezvláda. Herec preto chodí od dverí k dverám rôznych špecialistov.

„Matt len za pár mesiacov schudol z 81 kíl na 66 kilogramov. Strata hmotnosti si uňho vypýtala svoju daň. Už síce nabral svalstvo, o ktoré prišiel, no jeho výdrž už zďaleka nie je tou, čo bývala,“ prezradil zdroj z hercovho blízkeho okolia. Starosti o svoje zdravie si robí aj samotný Casanova, ktorý cíti, že s ním niečo nie je v poriadku: „Dosť sa o seba strachuje, pretože sa necíti vo svojej koži.“

Matthew momentálne nakrúca úspešný seriál True Detective, ktorý vysiela televízna stanica HBO. Aj menej náročné prípravy mu však dávajú poriadne zabrať. „Matt to na pľaci sotva vydrží do obeda, potom je totálne ubitý. Už aj navštívil lekárov a odborníkov na výživu, aby mu prinavrátili jeho kondíciu, ale nezdá sa, že by sa jeho stav zlepšil,“ vysvetlil spomínaný zdroj.

Obavy o hercovo zdravie už dávnejšie prejavila aj jeho očarujúca manželka, ktorá mu doteraz porodila tri ratolesti. „Camila ho spočiatku veľmi podporovala, pretože vie, čo pre Matta znamená, keď je vnímaný ako seriózny herec. Dokonca sa upla na nízkokalorické jedlá, aby mu pomohla schudnúť. Ale teraz, keď Matta vidí unaveného a s problémami so spánkom, bojí sa, že si doživotne poškodil srdce a pľúca. Musel jej sľúbiť, že nič podobné už svojmu telu neurobí, pretože Camila sa nechce stať vdovou s malými deťmi,“ ozrejmil domácu atmosféru hollywoodskeho páru rodinný priateľ v médiách. Matthewovo naštrbené zdravie tak môže poslúžiť ako výstraha pre všetkých jeho kolegov, ktorí sa vrhajú do drastických diét, len aby vyhoveli náročným filmárom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu