Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Hviezda Mamy na prenájom v ŠOKU: NEVERIL vlastným očiam, čoho bol svedkom... AROGANCIA a nevšímavosť!

Peter Kiss v seriáli Mama na prenájom
Peter Kiss v seriáli Mama na prenájom (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Neveril vlastným očiam! Herec z markizáckeho seriálu Mama na prenájom bol svedkom nepríjemnej situácie, ktorá sa stala v uliciach Bratislavy.

Peter Kiss, známy ako gynekológ Milan z Mamy na prenájom, sa so svojimi fanúšikmi podelil o nepríjemný zážitok. Situácia, ktorej bol svedkom, ho zaskočila. Keď prechádzal okolo bratislavskej vlakovej stanice, tvorila sa pred ním kolóna. Spočiatku si myslel, že ide o bežný jav, no rýchlo pochopil, že to v tomto prípade tak nie je.

Galéria: Peter Kiss

„Všetky autá predo mnou obchádzali ženu, ktorá ležala v strede vozovky. Zastavil som auto ako prvý a dal výstražné,“ šokoval v príspevku. „V momente, keď som vystupoval z auta, pristupoval k žene pán a volal sanitku. Ja som zatiaľ zistil, či ju niečo nebolí a ako sa jej dýcha. Udrela si hlavu a bola veľmi smädná. O chvíľu pri nás stáli ďalšie dve ženy ochotné pomôcť. Premávka sa na chvíľu zastavila. Zbehol som do auta po vodu a nechal som ju vyčerpanej žene. Pomohli sme jej vstať a prejsť mimo zóny ohrozenia," pokračoval.

To, že jej nikto nepomohol ho veľmi zamrzelo a ostal z toho sklamaný. „Ľudia, ktorí nezastavili vozidlo a radšej ženu obchádzali ako mŕtve zviera na ceste, nám ukazujú cestu "každý sám za seba". Arogancia a nevšímavosť nášmu spoločnému priestoru, v ktorom žijeme naozaj neprospieva. Som naozaj vďačný, že medzi nami sú stále ľudia, ktorí vedia byť nápomocní, všímaví a ľudskí. Lebo o to tu ide, napriek odlišnosti názorov, svetonázorov či celkového vnímania našej podstaty, by sme si mali v sebe pestovať cit a ľudskost. Aby sme si naďalej mohli vravieť ĽUDIA," dodal na záver.

Viac o téme: Peter KissMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu