Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

LUXUSNÉ chudnutie Zábranskej: Za ŠTYRI procedúry by ste si kúpili AUTO!

Maca Zábranská Zobraziť galériu (3)
Maca Zábranská (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Pomaličky sa nám blíži čas letných dovoleniek a nejedna žena túži po perfektnej postavičke do plaviek. A rovnaký zámer má zjavne aj herečka Martina Zábranská. V prípadne brunetky by ste si možno ani nepovedali, že potrebuje chudnúť, no nejaké to kilečko navyše ju podľa všetkého predsa len trápi a rozhodla sa, že s týmto problémom definitívne zatočí!

Hviezda Mamy na prenájom je slušne pracovne vyťažená, no a vyzerá to tak, že na to, aby pravidelne navštevovala fitnesscentrum, nemá práve dostatok času. „Som herečka a udržať sa vo forme býva dosť zložité. Nepravidelný spánok, nezdravé raňajky z automatu - teda, ak stihnem. Obed na poslednú chvíľu... Cvičenie tak na 30%. Až som si povedala, že dosť," začala hovoriť vo svojom videu na sociálnej sieti Instagram. 

Galéria: Galéria Martina Zábranská

Informovala, že našla spôsob, ako posilňovať rýchlejšie a aj efektívnejšie. Pôvabná brunetka začala navštevovať istú kliniku, kde za ňu cvičí stroj, ktorý jej odbúrava tuky a zároveň i buduje svaly. Rovnakú techniku podľa jej slov využíva aj Kim Kardashian. Na to, aby dosiahla požadované výsledky a viditeľné rozdiely, Zábranská musí absolvovať štyri sedenia - teda, skôr ležania. 

Podľa informácií, ktoré sú zverejnené na stránke kliniky, stojí jedna procedúra od 425 eur", táto suma sa však týka iba lýtok a rúk. Pokiaľ ide o brucho, za jeden neinvazívny zákrok by ste zaplatili 600 eur. Balíček štyroch "ležaní" vyjde na 2200 eur, no a to už je čiastka, za ktorú by ste si pokojne mohli kúpiť aj nejaké to ojazdené auto. Je však zrejmé, že Martina Zábranská takúto sumu nevysolila a s klinikou má istý druh spolupráce. 

LUXUSNÉ chudnutie Zábranskej: Za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.Z.)

Viac o téme: Martina Zábranská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu