Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Drobovej EX v eufórii: Narodil sa mu syn... Dostal až dve mená!

Juraj Droba s manželkou Zobraziť galériu (2)
Juraj Droba s manželkou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bratislavský župan Juraj Droba sa opäť stal otcom! Narodil sa mu syn, ktorý dostal dve mená. Politik netají svoje nadšenie a eufóriu.

Približne pred rokom sa Juraj Droba oženil s partnerkou Mirkou. A dnes sú už šťastnými rodičmi. Vo svojej rodine privítali synčeka. 

Drobovej EX v eufórii:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

Chlapček si však dával trochu "načas". „Chlapčiatko naše je konečne na tomto svete. Po dvanástich hodinách boja a štyri dni po termíne prišiel dnes o 5:50 ráno cisárskym rezom na svet Jakub Móric Droba,” oznámil politik na sieti Facebook. 

Netajil, že svoju manželku miluje a nesmierne obdivuje. „Je v poriadku, ale celá ubolená. Kubka som dostal do rúk a za dve hodiny ani raz nezaplakal, iba sa túlil a cuckal mi malíček. Maminka sa prebrala z anestézy až okolo 8:45, doviezli nám ju na izbu a Kubík sa hneď pricucol. Všetko ako má byť. Svet je v rovnováhe,” vyjadril sa spokojne. 

Aktuálne sa Droba nemieni venovať žiadnej práci, iba svojej rodine. „Strašne si to užívam a odporúčam každému chlapovi stráviť prvé dni 24/7 so ženou a s bábätkom. Zažívam úplne euforické stavy a do konca týždňa si beriem voľno,” informoval. 

Srdečne blahoželáme! 

Viac o téme: Juraj Droba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu