Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Zamilovaný Droba žiari šťastím, nová manželka mu priniesla šťastie

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Po opätovnom zvolení na post predsedu Bratislavského samosprávneho kraja mal Juraj Droba dôvod na úsmev nielen pre obhájenie mandátu, ale aj preto, lebo mal po boku svojich najbližších. S manželkou si vymieňali po celý čas nežnosti.

video Droba oznamuje víťazstvo

Droba oslavuje víťazstvo, Bratislavský kraj bude viesť ďalšie volebné obdobie (Zdroj: Topky.sk / Vlado Anjel)

Atmosféra počas volebnej noci v spojených voľbách 2022 u Sulíkovcov bola už po sčítaní prvých hlasov bujará. Od začiatku bolo jasné, že doterajší župan nenašiel premožiteľa a kraju bude šéfovať aj v najbližších rokoch. Do centrály zavítal napriek chorobe aj predseda SaS Richard Sulík, ktorý si možnosť zablahoželať staronovému predsedovi Bratislavského samosprávneho kraja nenechal ujsť. Po celý čas mal na tvári respirátor a zdržal sa len krátko.  

FOTO Zamilovaný Droba žiari
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Ako dve hrdličky

Juraj Droba prežíva naozaj úspešné a veľmi príjemné obdobie. Len pred dvomi mesiacmi, koncom leta, sa po druhýkrát oženil. Jeho vyvolenou sa stala sympatická Miroslava Valovičová. Po jeho boku stála aj počas volebného dňa a noci. Garde im robil aj Drobov desaťročný syn Jurko Anton, ktorého má zo vzťahu s bývalou partnerkou Katarínou Leškovou. Vidno, že s novou otcovou ženou si rozumejú.

FOTO Zamilovaný Droba žiari
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Jurko sa tešil spolu s otcom, ktorý ho nezabudol spomenúť ani v príhovore pri oznamovaní triumfu vo voľbách. „Chcem poďakovať svojim dvom najbližším ľuďom, jedným je môj syn Jurko, ktorý je radosťou môjho života a je mi s ním strašne fajn,“ povedal. „A druhou je moja nová manželka Mirka. Som ženatý iba dva mesiace, ale kamaráti hovoria, že Ďuro nekaz trh,“ smial sa šťastný Droba.

FOTO Zamilovaný Droba žiari
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

O tom, že medzi ešte stále mladomanželmi lietajú iskry, niet pochýb. Ich láskyplné pohľady a dotyky hovoria za všetko. Naplno si vychutnávjú každú spoločnú chvíľu a je vidno, že zaľúbenosť ich ešte neopustila.

Galéria: Juraj Droba s manžlkou a so synom

Droba bol už raz ženatý. Jeho prvou manželkou bola Gabriela Ďurovková, s ktorou randil päť rokov. I keď im manželstvo uzavreté v USA nevydržalo, ona až do nedávneho sobáša s podnikateľom Karolom Rumanom nosila Drobovo priezvisko. Stále majú dobrý vzťah a navzájom sa podporujú. Mamu svojho syna Jurka si za ženu nezobral a jeho terajšia manželka Mirka má z predchádzajúceho vzťahu dcéru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu