Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská herečka sa vydala: Svadba v NETRADIČNÝ deň!

Zobrali sa! Zobraziť galériu (4)
Zobrali sa!

BOŠÁCA - Ďalšia svadba v šoubiznise! Slovenská herečka (33) povedala áno svojmu dlhoročnému partnerovi Michalovi. Urobila tak v netradičný deň!

Slovenskú herečku Martu Maťovú môžete poznať z rôznych filmov či seriálov. Hosťuje však aj vo viacerých divadlách na Slovensku. Rovnako, ako sa jej darí v pracovnom živote, tak aj v súkromí. Už dlhé roky totiž tvorí pár s Michalom, ktorý jej zvykne robiť garde aj v spoločnosti.

No a teraz si po dlhoročnom vzťahu povedali áno v naozaj netradičný deň! Marta nie je z tých, ktorí by všetko vešali na sociálne siete. To, že sa má vydávať, do dňa D netušil nikto okrem jej blízkych. Na Instagrame tak vo štvrtok poobede prekvapila fotkou v svadobných šatách.

Marta Maťová s partnerom
Zobraziť galériu (4)
Marta Maťová s partnerom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Svadbu mali v exteriéri na naozaj čarokrásnom mieste, v malebnej obci menom Bošáca. Herečka sa vydávala v jednoduchých saténových šatách, v ktorých vyzerala ako víla. Hostinu mali taktiež pod holým nebom a veselica trvala až do neskorej noci.

Dôkazom toho sú aj zábery, ktoré zazdieľala na svojom Instagrame. Po obrade sa prezliekla do modrých šiat a na voľnú zábavu už zvolila pohodlnú obuv. Mladomanželom gratulujeme!

Slovenská herečka sa vydala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

Slovenská herečka sa vydala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

Viac o téme: Marta Maťová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu