Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

TAJNÁ svadba slovenskej herečky: Po 13 rokoch povedala ÁNO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay)

MADEIRA - Až pár dní po svadbe slovenská herečka (41) priznala, že je z nej už vydatá pani. Pred všetkými to tajila! Po 13 rokoch vzťahu povedala partnerovi áno na magickom mieste, aj keď spočiatku svadbu odmietala!

Renátu Ryníkovú môžete poznať z rôznych televíznych projektov či divadla. Na poslednom predstavení divákov šokovala informáciou, že je z nej už vydatá pani. Spočiatku manželstvo razantne odmietala, no jej presvedčenie sa zmenilo a svojmu partnerovi Ondrejovi povedala po 13 rokoch áno. Na magickom mieste!

„O čo ste včera tí, ktorí neboli na našom predstavení 3 a pol ženy, prišli? O prvé verejné oznámenie tajnej a neobyčajnej svadby našej herečky. Renáta Ryníková sa po dlhých 13 rokoch súžitia so svojím partnerom Ondrejom rozhodla predsa len prelomiť svoj radikálny postoj voči manželstvu, ktorý, mimochodom, vždy vysvetľovala a odôvodňovala práve v tomto našom predstavení, a vydala sa,“ prezradilo herečku divadlo La Komika.

TAJNÁ svadba slovenskej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Vzali sa na ostrove Madeira, ktorú mnohí obľubujú a obdivujú vďaka čarokrásnym miestam. Hory a  oceán na jednom mieste lákajú mnohých turistov. To zrejme uchvátilo aj čerstvých novomanželov.

Na sociálnej sieti sa neskôr k svadbe priznala aj samotná Renáta. „Tak a je to vonku. Áno, áno, je to pravda... Vydala som sa pred pár dňami na magickom ostrove Madeira za magickú bytosť Ondrotonandre Jánošík a zároveň som tam prežila svadobnú cestu a neopakovateľné chvíle plné výletov, adrenalínu, smiechu, pohody, radosti,“ napísala.

Renáta Ryníková
Zobraziť galériu (3)
Renáta Ryníková  (Zdroj: Ján Zemiar)

„A keďže svadba bola tajná a komorná, tak so všetkými to dobehneme súkromnými posvadobnými oslavami v skupinkách, ozveme sa vám,” odkázala blízkym na záver. Mladomanželom gratulujeme!

 

O čo ste včera (tí ktorí neboli na našom predstavení "3 a pól ženy") prišli ❓️❓️❓️ O prvé verejné oznámenie tajnej a...

Posted by LA KOMIKA on Wednesday, August 9, 2023

 

Viac o téme: Renáta Ryníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu