Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Andrej Bičan o SÚKROMÍ: Svadba je NEVÝHODA... Dieťa musí chcieť ONA!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Maarty)

BRATISLAVA - Moderátor Andrej Bičan je trojnásobným otcom. Prvýkrát držal svoje dieťa v náručí ako 23-ročný. A dnes má po svojom boku priateľku, od ktorej je starší o 20 rokov. Moderátor je dvakrát rozvedený a z manželstiev má 3 deti, syna Michala a dcéry Aničku a Ninku. Čo sa týka jeho partnerky, ich vzťah vyšiel najavo, až keď sa prestal ostýchať a v roku 2017 objavil po boku mladej krásky Mišky. Vtedy ale ešte málokto veril, že nejde len o chvíľkovú záležitosť. No a teraz...

Aj napriek tomu, že informácia o vzťahu Andreja a pôvabnej Mišky sa prevalila až v roku 2017, časom vyšlo najavo, že pár tvorili podstastne dlhšie. S Andrejovou niekdajšou manželkou Editou, ktorá je matkou jeho detí, sa mu ale podarilo rozviesť až v októbri 2018.

Konanie trvalo dlhých 10 mesiacov. Jeho vzťahu z mladšou partnerkou síce v tom čase mnohí neverili a tvrdili, že zrejme pôjde len o krátkodobý románik, dvojica ale dokázala, že láska medzi nimi je skutočná. 

Andrej Bičan o SÚKROMÍ: Svadba je NEVÝHODA... Dieťa musí chcieť ONA! (Zdroj: Maarty)

Andrej Bičan s partnerkou
Zobraziť galériu (5)
Andrej Bičan s partnerkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Dnes už sú Andrej Bičan a jeho Michaela považovaní za stabilný pár. Mladá brunetka perfektne vychádza aj s jeho deťmi, no a v súvislosti s ich vzťahom sa čoraz častejšie skloňuje slovo "svadba", To, že medzi partnermi príde aj  k oficiálnemu "áno" pred oltárom, nám potvrdil samotný moderátor. Nedávno totiž prijal pozvanie do našej redakcie, kde nám počas rozhovoru porozprával o svojich moderátorských začiatkoch, prezradil, ako vidí svoju kariéru, no otvorene prehovoril aj o svojom súkromí. 

Ak vás zaujíma, ako si Andrej a Michaela predstavujú svoju svadbu, kedy sa bude konať či to, prečo rozhodnutie o spoločnom dietati Andrej necháva na svojej nežnejšej polovičke... Pozrite si náš video-rozhovor vyššie! 

Andrej Bičan o SÚKROMÍ:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Maarty)

Viac o téme: SvadbaPartnerkaMichaelaAndrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu