Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Priznanie Gregorovej syna: Vianočná kapustnica a potom... UFF!

Hana Gregorová so synom Ondřejom Zobraziť galériu (2)
Hana Gregorová so synom Ondřejom (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Herečka Hana Gregorová je Slovenka, jej muž Radoslav Brzobohatý bol Čech. A tak majú na Vianoce zmiešané česko-slovenské zvyky aj jedlá. Ich syn Ondřej Brzobohatý teraz prezradil, že táto kombinácia mu spôsobuje menšie problémy...

Po rozvode s bývalou Miss World Taťánou Kuchařovou bude hudobník a herec Ondřej Brzobohatý tráviť sviatky po prvý raz s moderátorkou Danielou Písařovicovou. „Dúfam, že prebehnú v pokoji a mieri. Ostatným by som prial to isté. Myslím, že to je podstata Vianoc,” vyjadril sa pre portál Prima Ženy. 

Daniela Pisařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý
Zobraziť galériu (2)
Daniela Pisařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý  (Zdroj: FTV Prima)

Ako syn Hany Gregorovej a Radka Brzobohatého je Ondřej zvyknutý na česko-slovenské Vianoce. A tie mu spôsobujú menší problém. „Pre mňa je tradičné mať na štedrovečernom stole kapustnicu. Tá zásadne nesmie chýbať. Ona samozrejme ešte v kombinácii so zemiakovým šalátom a smaženým rezňom vytvorí zaujímavú chemicko-fyzikálnu záležitosť pri procese sledovania televízie, čo zvyšku rodiny často nepôsobí radosť, ale tá chuť je úžasná,” prezradil vtipne Ondřej menšie, povedzme, zažívacie ťažkosti. 

Viac o téme: Ondřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu