Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exfarmárka išla POD NÔŽ: Nechala sa vylepšiť... S týmto nebola spokojná!

Exfarmárka Rebeka Hlavatá sa zverila do rúk odborníkov Zobraziť galériu (2)
Exfarmárka Rebeka Hlavatá sa zverila do rúk odborníkov (Zdroj: Instagram R.H.)

BANSKÁ BYSTRICA – V dnešnej dobe sa mnohé ženy chodia vylepšovať na kliniky krásy. Ak nie sú s niečím na svojom tele spokojné, zveria sa do rúk odborníkov. Svojou plastikou pŕs sa exfarmárka Rebeka Hlavatá taktiež netajila ani počas účinkovania v súťaži. A teraz opäť išla pod nôž. Toto si nechala vylepšiť!

Rebeka Hlavatá je známa svojím účinkovaním na Farme 12. Vďaka svojmu výzoru a kontroverznému správaniu sa dostala do popredia v rámci vtedajšej série. 

Galéria: Rebeka Hlavatá

So vzhľadom exfarmárky to akosi kolísalo hore-dolu. Počas účinkovania na Farme mala od prirodzenosti veľmi ďaleko. Spôsobovali to jej obrovské pery, ktoré si však neskôr nechala zmenšiť. Netají sa tým, že k zvýšeniu svojho sebavedomia si dopomohla aj plastickým vylepšením. V minulosti podstúpila zväčšenie prsníkov. Navonok sa mohlo zdať, že je po všetkých zákrokoch so sebou spokojná. Ale opak je pravdou. Dlhé roky ju trápila ešte jedna vec.

A teraz sa ju rozhodla zmeniť. Po druhý raz vo svojom živote išla pod nôž! Brunetka sa odhodlala svoj vzhľad zveriť do rúk odborníkov. „Dnes idem na nos. Ideme rovno z Popradu do Bystrice, takže sa hlásim večer,“ oznámila natešene. Z jej slov bolo počuť, že sa na zákrok teší. Ešte aj počas šou spomínala, že so svojím nosom nie je vôbec spokojná. A teraz? Konečne si splnila svoj dlhoročný sen.

Exfarmárka išla POD NÔŽ:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram R.H.)

Po operácii sa hneď ozvala, ako sľúbila. „Som živá, zdravá, starajú sa o mňa dobre,“ napísala k fotografii, na ktorej má prelepený nos. Snáď Rebeka bude už po tomto zákroku spokojná so sebou na sto percent. 

Exfarmárka išla POD NÔŽ: Nechala sa vylepšiť... S týmto nebola spokojná! (Zdroj: Instagram R.H.)

Viac o téme: FarmaRebeka Hlavatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu