Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Exfarmárka Rebeka na plastike: PANIKA na sále a potom... Neustály PLAČ!

Rebeka Hlavatá Zobraziť galériu (4)
Rebeka Hlavatá (Zdroj: Instagram RH)

BRATISLAVA - Exfarmárka Rebeka Hlavatá sa po dlhom odhodlávaní pred pár dňami vybrala na plastiku nosa. Ako ale najnovšie prezradila, pred zákrokom panikárila, priamo na sále sa objavili komplikácie a neskôr pri pohľade na svoju tvár neustále prepukala do plaču.

Rebeka Hlavatá jednoznačne patrila k výrazným účastníkom reality šou Farma. Už tam bolo vidieť, že jej záleží na vzhľade. A v týchto dňoch sa kvôli kráse opäť odhodlala ľahnúť si pod skalpel. 

Exfarmárka si nechala urobiť nos. „Hlavne som chcela, aby bol rovný a menší,” zverila sa svojim sledovateľom, ktorí na ňu mali ohľadom operácie množstvo otázok. 

Exfarmárka Rebeka na plastike:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram RH)

A tak sa dozvedeli, že na tento zákrok sa Rebeka odhodlávala dlhých 10 rokov. Skôr ho nepodstúpila, pretože mala strach. A ešte aj teraz, keď sa konečne rozhodla zveriť sa do rúk chirurga, zachvátila ju pred operáciou panika. „Vôbec sa nemusíš báť,” upokojovala jednu zo svojich fanúšičiek, ktorú čaká to isté. „Hovorím ja, čo som robila cirkus, akoby som išla na eutanáziu. Teraz, keď sa pozriem, vôbec som nemusela robiť také stresy sama sebe,” skonštatovala exfarmárka. „Ale ja vyvolám paniku aj pri odbere krvi,” dodala. 

Exfarmárka Rebeka na plastike:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram RH)

Samotný zákrok nakoniec trval až 4 hodiny. Hlavatá si totiž už predtým nechala nos upraviť za pomoci kyseliny, no s týmto riešením nebola spokojná. Pred plastikou podstúpila rozpúšťanie použitej látky, no ešte aj počas operácie sa o slovo prihlásili nejaké pozostatky, a tak sa čas strávený na sále natiahol. 

Mnohé otázky samozrejme smerovali k tomu, či je pooperačný stav veľmi bolestivý. Podľa Rebeky to ale oveľa viac bolí po úprave prsníkov. Viac ako bolesť ju trápilo niečo iné. „Prvých pár dní bol najhorší ten pohľad na samu seba. Bola som z toho veľmi precitlivená, tak som aj plakala dosť,” prezradila. „Ale Heňo si nevšimol, lebo som bola tak dolepená, že nebolo vidno, že plačem,” dodala ohľadom svojho priateľa, ktorého si našla práve na Farme.  

Exfarmárka Rebeka na plastike:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram RH)

Snáď bude po zotavení Rebeka so svojím nosom spokojná už navždy. 

Viac o téme: Rebeka Hlavatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu