Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Úspech krásnej Češky: Jedna z najkrajších na svete... V minulosti si prešla PEKLOM!

Mariana Bečková Zobraziť galériu (6)
Mariana Bečková (Zdroj: Miss Czech Republic)

PRAHA - Aktuálne sa vo svetovej súťaži krásy umiestnila v prvej pätici a okrem finančnej výhry získala aj možnosť budovať si modelingovú kariéru na svetovej úrovni. Minulosť Mariany Bečkovej však pripomína obrovskú drámu.

Ako sme už informovali, Češka Mariana Bečková sa v súťaži Miss Grand International 2022 umiestnila na piatom mieste, čo jej zabezpečilo finančnú výhru, platené pracovné cesty a otvorené dvere k mnohým kontaktom. 

Zdá sa teda, že pred ňou leží rozprávková budúcnosť. Jej minulosť je však ako z hororu. Ako dieťa bola zneužívaná, čo vyústilo do psychických problémov. „Sexuálne zneužitá som bola, keď som mala sedem rokov. Úprimne, ja som si to nepamätala, moje podvedomie to potlačilo. Až na terapii v osemnástich rokoch som si spomenula,” priznala pred pár mesiacmi pre Super.cz. Terapie absolvovala aj preto, že ako pätnásťročná bojovala s anorexiou a bulímiou. 

Zdá sa však, že celkovo je Mariana silná žena, pretože s problémami zabojovala a dokonca neskôr začala študovať psychológiu. „Študujem psychológiu a detskú psychológiu. Práve preto, že som mala také traumatické detstvo. Chcem pomáhať deťom, ktoré zažívajú traumy. To, čo som zažila ja, je hrozné, viem, aký to má dopad na dospievanie,” uviedla. 

Sama si v dospelosti prešla ešte ďalšími náročnými chvíľami. „Našli mi nádor v prsníku a musel sa odstrániť. Prišla som o jeden prsník,” priznala. A so zdravotnými problémami bojoval aj jej priateľ. Kým ona sa snažila uspieť v Miss Czech Republic, on zvádzal zápas s rakovinou. Jeho stav bol tak vážny, že skončil dokonca na jednotke intenzívnej starostlivosti. Viac si môžete prečítať v priloženom článku. 

Našťastie sa jeho stav zlepšil a na svetovej súťaži, ktorej finále prebehlo pred pár dňami, mohol Axel podporovať svoju priateľku priamo na mieste. 

Viac o téme: Mariana Bečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu