Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Speváčka ukázala fotku z detstva: Veď to je úplná Pippi Dlhá pančucha!

Ronie Zobraziť galériu (4)
Ronie (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Keď sa spomenie slovo detstvo, určite každému z vás napadne aspoň jeden pekný zážitok, na ktorý spomína s radosťou. Aby sme nezabudli ani na toto obdobie života, rodičia si nás fotili pri všetkom a všade. Veď to poznáte. Slovenská speváčka tiež narazila na svoje fotky z čias, keď bola dieťaťom. Z tej podoby odpadnete!

Fotky z detstva majú čarovnú vlastnosť preniesť nás v živote späť o niekoľko rokov. Postupne, ako si ich prezeráme sa nám začnú vynárať spomienky na bezstarostné časy. Iba hračky, preliezky a kamaráti. Väčšinou počas dospievania máme tendenciu na niektoré momenty pozabudnúť. Práve fotografie slúžia na to, aby nám osviežili pamäť.

Veľakrát sa stane, že naši rodičia ešte pomocou starých fotoaparátov zachytili momenty, ktoré sú na nezaplatenie. Majú úlohu dlhé roky baviť všetkých členov rodiny. Väčšinou aby videli, ako ich dieťa rastie, zvykli zaznamenávať všetko a všade. Takisto výnimkou neboli ani rodičia speváčky Veroniky Adamčíkovej alias Ronie, ktorí ju nafotili hrdo s diplomom. Tento záber by možno nebol ničím výnimočný, keby sa tak náramne nepodobala na jedno rozprávkové dievčatko.

Spolu s rodinou si rozhodli zaspomínať na jej detské časy. Vytiahli staré fotky, ktoré mala dlhé roky u tety. „No a sadli sme si k fotkám, keďže roky som nebola u tety v Liberci. A, teda hocijaké skvosty sa ponachádzali,“ napísala pobavene. A práve tu sme sa dostali k spomínanej fotografii. Ronie na nej vyzerá presne ako Pippi Dlhá Pančucha. Copíky s mašličkami sa postarali o túto výraznú podobu speváčky s hlavnou postavou z legendárnej rozprávky. Veď pozrite sami.

Speváčka ukázala fotku z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram R.O.)

Je zjavné, že táto fotka pobavila aj samotnú Veroniku a najnovšie ju môžete vidieť aj na profilovke na jej Instagramovom profile. Nielenže jej sranda nie je cudzia, ale dokáže si zo seba vystreliť aj takýmto spôsobom.

Speváčka ukázala fotku z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram R.O.)

Viac o téme: Ronie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu