Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nová česká miss: Tetovanie medzi prsiami a... Takmer NAHÁ Slovenka na galavečere!

Víťazky Českej Miss Essens 2022: Marie Danči, Vanesa Švédová a Kristýna Pavlovičová Zobraziť galériu (4)
Víťazky Českej Miss Essens 2022: Marie Danči, Vanesa Švédová a Kristýna Pavlovičová (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Naši českí susedia si volili novú kráľovnú krásy. Historicky prvou Českou Miss Essens sa stala Vanesa Švédová. Tá sa po korunovácii ukázala na párty v priesvitnom modeli, ktorý odhalil aj tetovanie medzi jej prsiami. O čosi väčší rozruch ešte spôsobila kontroverzná Slovenka...

Po rôznych problémoch so súťažou krásy sa včera konal v Česku prvý ročník Českej Miss Essens. Historicky prvou víťazkou sa stala Vanesa Švédová. „Preboha... Ja tomu stále neverím, že ste naozaj vybrali mňa. Ďakujem všetkým,” napísala kráska na sieť Instagram. 

Korunku si na pódiu preberala v čiernej róbe, na následnú párty však už zvolila iný model. Objavila sa tam v šatách, ktoré boli také priesvitné, že bradavky musela mať Vanesa prelepené. Čo ale nijako neskrývala, bolo tetovanie medzi jej prsiami, ktoré bolo v tomto oblečení jasne čitateľné. Španielsky nápis QUE SERA SERA znamená Čo bude, bude. 

Nová česká miss: Tetovanie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Nová česká miss: Tetovanie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Hoci organizátori súťaže hlásali akýsi návrat k lesku pôvodnej súťaže krásy, medzi hosťami sa objavila aj kontroverzná slovenská postavička. Alex Vortex bola súčasťou šou Like Haf televízie Prima a niekto si zrejme pri pozývaní účastníkov televíznych projektov neuvedomil, že práve ona im noblesu veru nezaručí. 

Alex totiž nesklamala a prišla ani nahá, ani oblečená a zaručene ju nikto neprehliadol. Opisovať jej outfit ani nemá zmysel, fotografia vydá za tisíc slov. Pozrite! 

Nová česká miss: Tetovanie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Alex VortexČeská Miss EssensVanesa Švédová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu