Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Geissenovci na Slovensku SPEČATILI SVOJ OSUD: Ich láska bude trvať už NAVEKY!

Carmen a Robert Geissenovci Zobraziť galériu (5)
Carmen a Robert Geissenovci (Zdroj: Facebook)

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Aj oni sú len ľudia! Na topkách sme vás už informovali, že pracháči Geissenovci si aktuálne vychutnávajú krásy Slovenska. Síce ich na svojich Instagramových profiloch zatiaľ príliš neukazujú, avšak rozhodne sa nenudia. Počas návštevy najromantickejšieho miesta na Slovensku dokonca absolvovali zaujímavý akt.

Svojrázna rodinka Geissenovcov je Slovákom dobre známa. A niet pochýb, že v našej krajine majú mnohých fanúšikov. Niektorí s obľubou sledujú ich reality šou, ktorú vysiela Jojka, iní sa za nimi vybrali osobne. Pracháči z Nemecka totiž trávia tieto dni práve v našich končinách. 

Po pár dňoch strávených na západnom Slovensku sa Geissenovci presunuli do Banskej Štiavnice. Tam sú ubytovaní u súkromných osôb a stihli už navštíviť zážitkový dom Banka Lásky. Ten sa nachádza v centre mesta, presne na mieste, kde väčšinu svojho života prežila Sládkovičová milá - Marína.

Hlavnou atrakciou tohto miesta je Trezor Lásky. Návštevníci z celého sveta v ňom uchovávajú svoje symboly lásky. Veria, že vďaka magickej moci Sládkovičovej ľúbostnej básne ich láska vydrží naveky. Ako prezrádzajú fotografie na Facebooku, aj samotná Carmen do čarovného trezoru prispela. 

„Aj miliónari sú len ľudia. Aj oni túžia, aby ich láska trvala večne,” znie popis k fotkám Geissenovcov, ktoré vznikli na spomínanom čarovnom mieste. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či ich láska bude ozaj večná...

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert GeissGeissenovci na Slovensku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu