Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovskááá HANBA Geiss(en)ovcov: Boli vraj ožratí a v luxusnom hoteli takto vyvádzali!

Zobraziť galériu (5)

IBIZA - Poriadne si skočili do vlasov! Vyzerá to tak, že aj navonok idylické manželstvo Roberta (58) a Carmen (57) Geissovcov má svoje horšie dni, keď svojská blondínka na svojho Róóóberta kričí a škrieka viac, než zvyčajne. Príkladom je incident, ku ktorému došlo krátko po tom, ako ich dcéra Shania (17) úspešne ukončila strednú školu.

Asi len málokomu ušlo, že svojská rodina Geissovcov nedávno zavítala aj k nám na Slovensko. Ich návšteva prebiehala v pomerne pokojnom duchu a pobyt u nás si pochvaľovali aj samotní pracháči. Avšak nie vždy sú ich potulky po svete harmonické a bezchybné. 

VIDEO: Geiss(en)ovci na Slovensku. 

Geissenovci na Slovensku: Dorazili do Pezinka - tam ich čakala tisícka fanúšikov! (Zdroj: Ján Zemiar)

Luxusný hotel Nobu, let súkromným lietadlom a vysnívaná destinácia mnohých Slovákov. Táto kombinácia mala nemeckému páru zaručiť idylickú dovolenku. Všetko však dopadlo úplne inak...

Ako informuje bild.de, svojský pár sa hneď v prvý deň svojho pobytu pohádal. Dvojica mala byť pod vplyvom alkoholu a ich výmenu názorov vraj mohli počuť úplne všetci. Konflikt začal v časti hotela, ktorá je verejná. Carmen a Robert sa následne chceli presunúť do svojho apartmánu, ale tam nastal ďalší problém. Izbová karta nefungovala!

To malo Carmen nahnevať ešte viac. Okamžite sa išla sťažovať personálu hotela. Jeden zo zamestnancov jej nakoniec dvere od luxusného apartmánu otvoril. Robert si čakanie na svoju ženu skrátil búchaním do dverí a napokon si bezradný sadol na zem. 

Carmen a Róóóbert
Zobraziť galériu (5)
Carmen a Róóóbert  (Zdroj: Instagram)

Keď sa dvojica končne dostala dovnútra, plynulo pokračovali v hádke na balkóne. Vďaka tomu ju počuli aj niektorí návštevníci hotela. Carmen sa nakoniec k celej situácii vyjadrila. „Manželstvo nie je len o slnku, ale aj o daždi. U nás je opäť všetko v poriadku." povedala pre Bild na margo hádky blondínka.

Nemecký magazín tiež zverejnil fotku Roberta v náručí inej ženy. Špekulovalo sa, či práve to nebolo dôvodom hádky. Malo ísť o speváčku Sandru Groove, s ktorou sa podnikateľ najskôr odfotil a potom objal. To však vyvrátili návštevníci hotela, ktorí tvrdia, že Carmen bola celý čas po boku Roberta a obaja boli v skvelej nálade. 

FOTO: Carmen sa aj na svojom Instagrame pochválila, že Shania úspeśne zmaturovala.

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert GeissGeissovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu