Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ups! Program pre Geissenovcov má trhliny: PROBLÉM v Tatrách… Z TOHTO Róóóbert nadšený nebude!

Kroky Geissenovcov povedú v najbližších dňoch do Vysokých Tatier.
Kroky Geissenovcov povedú v najbližších dňoch do Vysokých Tatier. (Zdroj: Ján Zemiar)

VYSOKÉ TATRY - Prominentná rodinka Geissenovcov sa od piatka nachádza na Slovensku. Ich prvé kroky viedli na zrúcaninu hradu Devín a Bratislavský hrad, neskôr sa presunuli do Pezinka a Banskej Štiavnice. Ich program je naozaj nabitý zaujímavými miestami. Organizátori im naplánovali aj výstup lanovkou na Lomnický štít, lenže... Tu môže nastať vážny problém - Róbert (58) z toho nadšený nebude!

Vysoké Tatry patria bez pochýb k najväčším pýcham Slovenska. Niet preto divu, že organizátori programu pre milionársku rodinu Geissenovcov naplánovali aktivity na niekoľko dní práve v tomto regióne. Spať budú v luxusnom hoteli so zaujímavou históriou a špičkovou kuchyňou, no a čaká ich aj čerešnička na torte. 

Galéria: Geissenovci na Slovensku:

Zážitok, ktorý pri ideálnom počasí patrí k najkrajším, aké rekreačný turista môže v našich veľhorách zažiť - výstup lanovkou až na úplný vrchol Lomnického štítu. Lenže organizátori výletu zrejme Róberta až tak dobre nepoznajú - práve v tomto bode by totiž mohol nastať vážny problém. Hlava slávnej rodiny má totiž panický strach z výšok. 

Kameňom úrazu sa tak môže stať nielen pobyt na našom druhom najvyššom vrchu, ale aj samotný výstup lanovkou. Ako sa boháč v minulosti vyjadril, problém mu robí už viac ako 10 metrov. „Strach z výšok je tu stále. Stále je to problém- čokoľvek vyššie ako desať metrov je takmer nemožné, vlastne ma to desí,“ priznal Robert a jeho manželka dodala:  „Nechodí ani na náš balkón v Monaku.“

Geiss spochybňuje ich konštrukčnú bezpečnosť. „Ani balkóny v Monaku nie sú úplné stopercentné,“ dodal. Nechajme sa teda prekvapiť, či slovenským lanovkám a lávke na Lomnickom štíte bude veriť a pôjde sa na vrchol pozrieť... V opačnom prípade to zrejme skončí tak, že Robert zakotví v jednom z miestnych podnikov a hore sa pôjdu pozrieť len mladé Geissenky s Carmen.

Viac o téme: GeissenovciRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu