Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Chorá Aneta Parišková bojuje o život: Transfúzie krvi!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková (Zdroj: Instagram A.P.)

BRATISLAVA - Začiatkom mája sa Aneta Parišková (47) verejne zverila s ťaživým tajomstvom a priznala, že bojuje s rakovinou. Počas niekoľkých mesiacov sa život statočnej moderátorky i jej rodiny úplne obrátil naruby...

Jojkárska bojovníčka absolvovala operáciu, prišla o vlasy a za sebou má i sériu chemoterapií. Len nedávno prehovorila o tom, že dokončila už šiesty cyklus, počas ktorého musela byť znova hospitalizovaná. Ťažký boj ale nevzdáva a okrem rodiny a jej najbližších ju podporujú aj tisícky fanúšikov, ktorých prostredníctvom sociálnej siete pravidelne informuje o tom, ako sa jej darí. 

Galéria: Aneta Parišková s manželom Miroslavom
Aktuálne na Instagrame informovala, že kvôli zápasu so zákerným ochorením musela absolvovať transfúziu krvi. Príspevok ale viac-menej venovala darcovstvu životodarnej tekutiny, keďže ona sama ho už nebude môcť vykonávať. „6 rokov som bola ambasádorkou darcovstva krvi a nadšenou darkyňou krvi, naposledy 14. 2. 2020. No situácia sa otočila a dnes som ako onkohematologická pacientka prvýkrát dostala transfúziu. Je mi veľmi ľúto, že už krv nikdy nebudem môcť darovať,” uviedla Aneta a zároveň sa snažila k darovaniu vyzvať všetkých tých, ktorým to ich zdravotný stav dovolí. 

Aneta Parišková absolvovala prvú transfúziu krvi.
Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková absolvovala prvú transfúziu krvi.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Obľúbená moderátorka bola dlhoročnou darkyňou krvi
Zobraziť galériu (4)
Obľúbená moderátorka bola dlhoročnou darkyňou krvi  (Zdroj: Instagram A.P.)

„Ak ju môžete darovať vy, prosím, urobte to. Pacientov, ktorí krv potrebujú, je veľa. A vám to dá krásny pocit, že ste niekomu pomohli, či dokonca zachránili život. Ďakujem,” napísala moderátorka, ktorá aj v ťažkých chvíľach svojho osobného života myslí na pomoc ostatným a opäť tak ukázala, dávku obrovskej šľachetnosti a dobré srdce. 

Viac o téme: RakovinaAneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu