Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Parišková po skončení chemoterapie: Holá hlava, veľký úsmev a... Toto jediné si želá!

Aneta Parišková s ošetrujúcou lekárkou Zobraziť galériu (2)
Aneta Parišková s ošetrujúcou lekárkou (Zdroj: Instagram AP)

BRATISLAVA - Jedna fáza liečby je na konci! Aneta Parišková (47) ukončila cyklus intenzívnych chemoterapií, ktoré ju pripravili o vlasy. Napriek tomu jej na tvári nechýba úsmev a želá si iba jediné - normálny život.

V máji Aneta Parišková  verejne oznámila, že bojuje s rakovinou. Podrobila sa operácii a podstúpila sériu chemoterapií. Pri tej poslednej dokonca potrebovala aj transfúziu krvi. 

Galéria: Aneta Parišková bojuje s rakovinou

No zdá sa, že jej stav sa zlepšuje, pretože podľa najnovších informácií už lekári ukončili cyklus chemoterapií, ktoré potrebovala. „Intenzívna chemoterapia sa pre mňa skončila, aj jej vedľajšie účinky sa podarilo zvládnuť. Čo bude ďalej, uvidíme...” uviedla na sieti Instagram moderátorka, ktorá v priebehu liečby prišla o vlasy. 

Hoci si zadovážila aj parochňu, Aneta nemá problém ukázať sa fanúšikom aj s úplne holou hlavou. rovnako to spravila aj na snímke so svojou ošetrujúcou lekárkou. „Zatiaľ sa budem snažiť len NORMÁLNE ŽIŤ,” vyslovila želanie do najbližšej budúcnosti. Snáď sa jej stav neskomplikuje a toto prianie sa jej splní so všetkým, čo k tomu patrí. 

Aneta Parišková s ošetrujúcou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AP)

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu