Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Aneta Parišková po ťažkej chorobe: FOTO Prvýkrát v Novinách bez parochne!

Začiatkom mája minulého roka Aneta Parišková oznámila, že bojuje s rakovinou. Zobraziť galériu (4)
Začiatkom mája minulého roka Aneta Parišková oznámila, že bojuje s rakovinou. (Zdroj: Instagram A.P.)

BRATISLAVA - V čase, keď svet začal bojovať s pandémiou koronavírusu, slovenská moderátorka Aneta Parišková (47) zvádzala úplne iný boj, no rovnako náročný. Lekári jej totiž diagnostikovali rakovinu. Choroba ju pripravila o vlasy, a tak blondínka posledné mesiace moderovala v parochni. Dnes sa však pred kamerami prvýkrát objavila bez nej!

Už krátko pred vysielaním večerných Novín, zverejnilo jojkárske spravodajstvo na sociálnej sieti Instagram fotky, že Aneta Parišková sa vo vysielaní prvýkrát objaví bez parochne. O vlasy blondínka prišla pred trištvrte rokom, keď sa pustila do boja so zákernou rakovinou. Tú jej lekári diagnostikovali v máji minulého roka. 

Galéria: Aneta Parišková bojuje s rakovinou

Už po pár týždňoch však Aneta opäť vysielala a svoj stratený účes nahradila parochňou. Vlasy poznačené rakovinou jej však pomaly začínajú rásť, a tak sa dnes jojkárka rozhodla predstúpiť pred kamery už bez príčesku. „Naša Anetka má dnes ďalší veľký deň! Po dlhých týždňoch bude konečne moderovať bez parochne,“ oznámili jojkári na Instagrame. 

A Parišková sa rozhodla pre veľmi pekné gesto. Vie sa, že kvalitné parochne nie sú vôbec lacnou záležitosťou, a tak sa tie svoje rozhodla darovať ďalej. „Už ju nepotrebuje, takže sa dve rozhodla darovať dámam, ktoré sa ocitli v podobnej situácii ako ona. Rešpekt!“ A my sa pridávame - klobúk dole. Navyše, s vlastnými, hoci kratšími, vlasmi jej to tiež veľmi pristane!

VIDEO: Pripomeňte si rozhovor s Anetou Pariškovou zo Slovenky roka 2018. 

Aký je jej recept na úspech? „Ja si myslím, že v živote je dôležité, aby ste všetko to, čo robíte, robili naplno. Minimálne na 100% a s radosťou.“

Aneta Parišková - rozhovor Slovenka roka

Viac o téme: Noviny Tv JojAneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu