Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Katarína Knechtová a Michal Malátný vydali vianočný song

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: mall.sk)

Speváčka Katarína Knechtová tento rok zasadla k vianočnému stolu o čosi skôr a pri stromčeku obsypanom darčekmi sa zišla spolu s Michalom Malátným a celou kapelou Chinaski.

Všetkých spoločne spojila spolupráca na ich úplne prvej vianočnej česko-slovenskej piesni. K tej rovno natočili aj videoklip s názvom Milióóóny prianí, ktorým splnili dosiaľ nenaplnené želanie tragicky zosnulého bubeníka Chinaski, Pavla Grohmana.

Sviatočné dni si väčšina z nás chce užiť v pokoji s rodinou a nabrať novú energiu. "Ja som doteraz všetky sezónne pesničky bojkotovala, toto je môj úplne prvý vianočný singel a som rada, že to tak pekne vyšlo," komentuje novú pesničku k vianočnej kampani MALL.sk speváčka Katarína Knechtová.

Katarína Knechtová a Michal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mall.sk)

"Takýto singel bol vždy veľký sen nášho tragicky zosnulého bubeníka Pavla Grohmana, ktorý túžil dať dokopy nejakú vianočnú pecku! Tak mu po desiatich rokoch toto želanie konečne splníme," komentuje a spomína Malátný. Ten síce rád trávi Vianoce doma, ale trochu netradične. Darčeky si s rodinou rozbalí o jeden deň skôr a Štedrý deň už trávia pri rozprávkach na gauči skúšaním a prehliadaním všetkých vecí, ktoré im Ježiško nadelil. "Najlepšia vec, ktorú som kedy dostal, bola v mojich dvanástich rokoch vzduchovka od otca, ktorú mám dodnes," prezradil Malátný, ktorý sa začiatkom roka chystá opäť vycestovať s kapelou do Austrálie a na Nový Zéland, kde budú koncertovať a skladať piesne do novo pripravovaného albumu. Katarína je v práci na nových piesňach o niečo ďalej a na začiatku januára sa vrhne do nahrávania v nahrávacom štúdiu.

Katarína Knechtová a Michal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mall.sk)

Ich nová spoločná pesnička si budete môcť vypočuť najskôr exkluzívne v internetovej televízii MALL.TV, následne bude nasadená v rádiách. Nákupná galéria MALL.sk tak nadväzuje na tradíciu vianočných piesní, ktorú vlani začala Ewa Farna s piesňou Vánoce na míru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu