Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Deväťročná hviezda to roztočila tancom... Pri striptérskej tyči!

Noah Cyrus Zobraziť galériu (4)
Noah Cyrus

LOS ANGELES - Takto sa vychovávajú deti v Hollywoode! Mladšia sestra populárnej speváčky Miley Cyrus (16) si už v útlom veku pričuchla k šoubiznisu a zdá sa, že sa v ňom dokáže solídne obracať - Noah (9) to z herečky dotiahla až na tanečnicu v klube pre dospelých!

Detská hviezdička mala za sebou prvú skúsenosť pred kamerou už vo veku troch rokov, keď si zahrala v šiestich častiach televízneho seriálu Doc. Kráčajúc v šľapajach svojej staršej sestry hosťovala aj v dvoch epizódach šou s názvom The Emperor's New School, ktorú vysielal kanál spoločnosti Walta Disneyho. V tomto roku sa však konečne blysla aj v projekte s vyšším rozpočtom - ako tanečnicu ju možno zhliadnuť v snímke Hannah Montana: The Movie.

Práve svoje tanečné schopnosti Noah predvádzala aj počas uplynulého víkendu na párty pred udeľovaním cien Teen Choice Awards. V krátkej červenej sukničke sa ako pravá hviezda objímala s kamarátkami, s ktorými sa zabávala na parkete. Oveľa väčšiu radosť z tanca však evidentne mala na pódiu, kde boli umiestnené tyče pre profesionálne striptérky. Pri pohľade na kŕdeľ šantiacich detí pobehujúcich v nočných hodinách po striptízovom klube sa teda natíska otázka, kde v takýchto okamihoch trčia rodičia...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu