Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Toto je vážne Mahoney z Policajnej akadémie? Preboha, veď už ubehlo 37 rokov!

Steve Guttenberg Zobraziť galériu (8)
Steve Guttenberg (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Svojich obľúbených hrdinov máme zvyčajne akoby zakonzervovaných v čase. Lenže kým v prvej Policajnej akadémii bude mať ako Mahoney navždy 26 rokov, v skutočnosti herec Steve Guttenberg už oslavuje 63. narodeniny.

Steve Guttenberg sa narodil 24. augusta 1958. Počas strednej školy navštevoval kurzy na Juilliardovej škole a vyhral úlohu v hre The Lion in Winter. na univerzitu chodil len jeden rok a potom sa presťahoval do Kalifornie, aby tam rozbehol hereckú kariéru.

Galéria: Steve Guttenberg

Pred kamerami sa začal objavovať koncom 70. rokov, jeho prelomovou úlohou sa v roku 1984 stal Carey Mahoney v sérii Policajná akadémia. Nakoniec ale nehral vo všetkých pokračovaniach, vytratil sa po 4. diele. 

Steve Guttenberg
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Potom si zahral vo filmoch ako Číslo 5 žije, Traja muži a nemluvňa, Dom veselých duchov, Santa hľadá ženu, Dobrodružstvo Poseidonu a ďalších. objavil sa aj vo viacerých seriáloch. Okrem herectva je známy aj ako scenárista, producent a režisér. 

Guttenberg je druhýkrát ženatý. S modelkou Denise Bixler sa vzali v roku 1988, no už po troch rokoch sa odlúčili a v roku 1992 rozviedli. Od roku 2014 žil s reportérkou Emily Smith, v roku 2016 sa zasnúbili a v januári 2019 sa konala svadba. 

Toto je vážne Mahoney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram SG)

Toto je vážne Mahoney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram SG)

Viac o téme: Steve Guttenberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu