Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsný súboj dvoch markizákov: Diváci v šoku... Absolútne ho rozprášil!

Drsný súboj dvoch markizákov Zobraziť galériu (8)
Drsný súboj dvoch markizákov (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V piatok večer zostali markizácki diváci v absolútnom šoku. Na obrazovkách žlto-modrej televízie si to rozdali aktuálne dvaja najväčší giganti šou Farma. V aréne sa do seba pustili Erik Zahorjan (27) a Norbert Brezík (50).

To, že medzi dvomi spomínanými farmármi je obrovské napätie, nebolo žiadnym tajomstvom. A zrejme presne to bolo hlavným dôvodom, prečo sa Noro chopil príležitosti a do duelu vyzval práve Erika. Statok tak čakal skutočný súboj titanov, keďže Brezík strávil dlhé roky v armáde, pričom jeho mladší súper už niekoľkokrát dokázal, že je mimoriadne fyzicky zdatný. 

Galéria: Duel medzi Erikom a Norom

Farmári, ktorí fandili bývalému vojakovi Norovi, však mali obrovské obavy. Najmä Anka. „Veľmi sa bojím, či to dá. Strašne sa bojím, že s tým Erikom to nedá. Bojím sa toho, mám hrozne zlý pocit, Takú intuíciu, že s tým Erikom to nedá,” vzlykala pred súbojom . Naopak Sára, partnerka Erika, pred duelom celá žiarila a bolo vidno, že mu verí. No a ako sa napokon ukázalo, ženská intuícia nesklamala... 

Hneď v prvej disciplíne si bod pre seba pripísal Zahorjan, keďže ako prvý preniesol víno z jednej nádoby do druhej. A svoju prevahu dokázal aj v ďalšom kole. Nad sebou mali udržať dvierka s 35-kilogramovým závažím. „Pri tejto disciplíne by som mohol uspieť. Keďže Erik nie je stavaný nejako svalovo, aj keď som starší,” hovoril ešte pred začiatkom Noro. Lenže mýlil sa a jeho sok získal aj druhý bod. 

Erik Nora úplne zničil
Zobraziť galériu (8)
Erik Nora úplne zničil  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Erik Zahorjan vyhrával v jednej disciplíne za druhou
Zobraziť galériu (8)
Erik Zahorjan vyhrával v jednej disciplíne za druhou  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Poslednou nádejou bola súťaž v dojení kôz. Všetci si mysleli, že počas tejto disciplíny sa Norovi konečne zadarí obrátiť šťastenu na svoju stranu. Lenže Erikovi sa podarilo zdolať Nora aj tretíkrát. S výsledkom 3:0 Brezíka absolútne rozprášil a mohol sa vrátiť späť na Farmu. 

„Sklamanie sám zo seba. Že som neuspel ani v tejto poslednej disciplíne, lebo s kozami nemám problém. Ale nebudem sa vyhovárať. Jednoducho som neuspel a odchádzam so vztýčenou hlavou,” uzavrel porazený bývalý vojak, keď sa ho Evelyn spýtala na to, čo cíti. Následne sa rozlúčil s plačúcimi farmármi a so slzami v očiach arénu opustil. 

Norbert Brezík sa musel s Farmou rozlúčiť
Zobraziť galériu (8)
Norbert Brezík sa musel s Farmou rozlúčiť  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma 12Erik ZahorjanNorbert Brezík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu