Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsný odkaz Silvie Kucherenko ostatným rodičom: Toto sú vaše hlúpe názory!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (2)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko často reaguje na sociálnych sieťach na negatívne komentáre na svoju osobu. No keď sa niekto naváža do jej syna, potom si už naozaj servítku pre ústa nedáva. Najnovšie poriadne naložila istému typu rodičov.

Silvia Kucherenko je aktívna na sociálnych sieťach a nevynecháva ani komentáre svojich sledovateľov. Najnovšie jej zdvihol žlč príspevok istej pani, ktorá spomenula modelkinho syna. „Prosím vás, keď budete nabudúce radiť o výchove, jeho otec je vo väzení, chlapček je neprirodzený a pri tele a pre vás ideálny mediálny obrázok. Beriete mu detstvo. Dieťa má "zlobiť" a nájsť si kamarátov, aby našlo samo seba. Žite, ako chcete, ale, prosím, neraďte,” písala Češka Saša. 

Silvia okrem toho, že zverejnila jej komentár, napísala aj pomerne dlhý príspevok venovaný časti o tom, že dieťa má byť občas aj neposlušné. „Takto vzniká šikana (robím o tom seminárnu prácu) a deti sa o tom často boja hovoriť, pretože potom sa v tej škole budú mať ešte horšie! A presne pre zlú výchovu rodičov doma... presne ako tá pojašená pani dnes na mojom instagrame zhejtuje dieťa... Presne toto hovorí doma, potom jej syn/dcéra príde do školy a šikanuje iných, lebo mater tvrdí, že vysmievať sa a súdiť je správne. Chyba začína vo výchove... a potom sa pani so štýlom výchovy "dítě má zlobit“, čuduje, keď jej dieťa v trinástich rozbije papuľu...” komentovala Sašin názor. 

Silviin drsný odkaz všetkým rodičom: 

Drsný odkaz Silvie Kucherenko
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram SK)

Galéria: Silvia Kucherenko

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu