Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Danko nepovažuje za potrebné otvárať diskusiu o vstupe nestraníkov do SNS

Andrej Danko
Andrej Danko (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Predseda SNS Andrej Danko nepovažuje za potrebné otvárať diskusiu o vstupe niektorých ministrov a poslancov v klube národniarov do strany. Podčiarkol, že strane sa podarilo vrátiť do parlamentu, čo považuje za úspech. Naďalej má ambíciu byť predsedom strany. Uviedol to v rozhovore s tým, že mandát má ešte na štyri roky. Poznamenal však, že SNS by prežila aj bez neho.

"Poslanci nemajú imperatívny mandát, ak sa stanú ľudia poslancami, môžu odísť každý deň zo strany. Nežijeme v komunizme, kde je stranícka knižka dôležitá. Máme seriózne vzťahy," reagoval na otázku o vstupe nestraníkov do SNS. Deklaroval pritom stabilitu klubu a dobré vzťahy. Ako dôkaz uviedol, že ostatným subjektom, ktoré za SNS kandidovali, vrátili pôžičky na kampaň.

archívne video

Sulíka zradil jeho domáci maznáčik, keď mu zničil pracovný oblek do parlamentu (Zdroj: Facebook/Janka Bittó Cigániková)

V súvislosti s budúcnosťou SNS poznamenal, že má mandát na ďalšie štyri roky a považuje za svoju povinnosť nesklamať voličov a straníkov. Za úspech považuje nielen návrat SNS do parlamentu, ale i to, že už nevládnu Boris Kollár (Sme Rodina), Igor Matovič (hnutie Slovensko) a Richard Sulík (SaS).

Viac o téme: DiskusiaúspechSNSAndrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu