Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Matovič s Hegerom do noci buntošili: Pozrite sa, čo robili, jediná FOTO, ktorá prezrádza všetko

Matovič s Hegerom v noci buntošili. Zobraziť galériu (2)
Matovič s Hegerom v noci buntošili. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Po viac ako roku nového vládnutia sme si už zvykli na to, že expremiér Igor Matovič (OĽaNO) vo svojich statusoch na sociálnej sieti často prezradí aj to, čo by sa malo možno nachádzať za oponou alebo "v zákulisí". No ani tentokrát si neodpustil podobnú pikošku a odfotil premiéra Eduarda Hegera pri tom, čo robili spolu v noci na Úrade vlády.

archívne video

Matovičov návrh o odmeňovaní zaočkovaných dôchodcov peniazmi v parlamente uspel aj s časťou opozície (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Ťažká práca až do noci

To, že vládnutie na Slovensku nie je len tak med lízať potvrdil minister financií nečakanou fotografiou krátko pred jednou hodinou v noci, keď uverejnil fotografiu priamo z Úradu vlády, na ktorej je zvečnený premiér Heger vo veľkom návale pracovných povinností, ktoré ho zrejme dotlačili až do "nočnej šichty".

"Je 0:51 utorok ráno … a tak som si povedal, že vám sprostredkujem aktuálny pohľad do zákulisia našej politiky … aby ste vedeli, že máte premiéra, ktorý na ľudí myslí aj vtedy, kedy už veľká väčšina z vás sladúčko spinká," písal Matovič v čase, keď veľká časť Slovenska hlboko spala.

Matovič s Hegerom do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Igor Matovic)

Priania od kolegov

Pod fotografiou sa okamžite objavili komentáre od súkmeňovcov z OĽaNO ako napríklad od Márie Šofranko ktorá napísala: "Držte sa, obaja!". V podobnom duchu sa vyjadril aj poslanec Peter Pollák ml. 

Najviac však fotografiu ocenil konzervatívny Marek Šefčík. "Vďaka, Igor za tento status. Vieme o Edovi, že pracuje ako včelička. Pozdrav ho. A ty aj Edo si oddýchnite so svojimi rodinkami počas Vianoc. Držte sa!" zaprial kolegom v pracovnom nasadení poslanec. 

Viac o téme: NocStatusIgor MatovičEduard Heger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu