Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VOĽBY 2020 Predvolebný podraz! Lákali ľudí na údajnú nahrávku Kočnera s Ficom, pustili volebný šot

Zsolt Simon povedal, že nevie o zámernom použití predmetného kampaňového videa Zobraziť galériu (3)
Zsolt Simon povedal, že nevie o zámernom použití predmetného kampaňového videa (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, YouTube/Pravicová Republika)

BRATISLAVA - Internet dnes mala vo veľkom prekvapiť dlho diskutovaná nahrávka medzi obžalovaným Marianom Kočnerom a expremiérom Robertom Ficom. Aspoň tak sa to písalo v nadpise spomínaného videa pod kontom Pravicová Republika na YouTube. Po odpočítaní premiéry sa však viacerí dočkali trpkého sklamania.

Nie, že by voliči MKO-MKS mohli očakávať veľké sklamanie, keďže sa na záberoch objavilo namiesto spomíananej nahrávky propagačné video Zsolta Simona z SMK, no určite očakávali niečo iné. Video má doteraz sledovanosť viac ako 3-tisíc zhliadnutí a v čase živého vysielania malo približne 600 až 700 prítomných divákov.

VOĽBY 2020 Predvolebný podraz!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Pravicová Republika)

Podraz po zavádzajúcom nadpise

Je zjavné, že diváci očakávali úplne odlišný obsah videa po nadpise "Unikla tajná nahrávka Roberta Fica a Mariana Kočnera". Neskôr bol nadpis zmenený len na "Unikla tajná nahrávka". Takticky bola vo videu aj vypnutá možnosť komentovať, aby bola paľba kritiky čo najmenšia.

Zsolt Simon
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Jana Birošová)

Ďakujem za reklamu, odkazuje Simon

Na názor sme sa logicky pýtali aj Zsolta Simona, ktorý na kandidátke MKÖ-MKS vystupuje na štvrtom mieste. "Netuším čo to bolo a ako je to možné, ale nesmierne ďakujem za reklamu. Máme to síce nastavené na Facebooku a na YouTube, ale netuším, ako sa to dostalo na tento kanál. Faktom je že SMK, MKO-MKS s tým nemá nič spoločné," poznamenal Simon, ktorý prednedávnom vystúpil aj po boku Richarda Sulíka a so stranou SaS sa dohodli na viacerých prioritách.

Viac o téme: NahrávkaRobert FicoZsolt Simon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu