Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Najlepšie telá 2010: Majú ich tieto schudnuté krásky!

Najlepšími telami za rok 2010 sa chvália dámy, ktoré najviac schudli Zobraziť galériu (5)
Najlepšími telami za rok 2010 sa chvália dámy, ktoré najviac schudli

LOS ANGELES – Prekonali samé seba a ohúrili celý svet! Áčkové hviezdy Kelly Osbourne (26) a Jennifer Hudson (29) počas tohto roka poriadne zatočili so svojimi kilami navyše. Odozvu, akej sa im za to dostalo, však zrejme ani samy nečakali – ich krivky sú vraj spomedzi tých celebritných úplne najlepšie!

Ich tvrdá drina nezostala nepovšimnutá! Aj keď schudnutej reality hviezdičke i speváčke venovali médiá pozornosti naozaj dostatok, tentoraz boli za príkladné formovanie svojej postavy odmenené vo veľkom štýle. Ich telá totiž za najlepšie v tomto roku vyhlásil samotný magazín Fitness. A ten o správnom chudnutí už naozaj čo-to vie!

Ako prvá sa pod drobnohľadom médií ocitla práve Kelly, ktorá začala drasticky zhadzovať kilá vďaka účasti v tanečnej šou. Jej láska k pohybu prerástla v pravidelné cvičenie a v úpravu stravovacieho režimu, čo sa okamžite odrazilo v šatníku – televízna hviezda si mohla dovoliť čoraz vypasovanejšie strihy šiat. A nakoniec sa prepracovala až na titulnú stranu magazínu nahodená iba v bikinách!

Najlepšie telá 2010: Majú
Zobraziť galériu (5)
Najlepšie telá 2010: Majú
Zobraziť galériu (5)

Čokoládová speváčka tiež nikdy nepatrila k štíhlym dámam, jej hmotnosť však počas tehotenstva ešte okato narástla. Ihneď po pôrode si preto Jennifer povedala, že tukových zásob stačilo. Koľko kilogramov v skutočnosti schudla, doteraz jasné nie je. V istom rozhovore však priznala, že momentálne nosí outfity vo veľkosti 34. Čo je oproti jej pôvodnej 44-ke vskutku poriadny rozdiel!

Najlepšie telá 2010: Majú
Zobraziť galériu (5)
Najlepšie telá 2010: Majú
Zobraziť galériu (5)

Spomedzi známych tvárí šoubiznisu však časopis Fitness ocenil aj mnohé ďalšie. Celebritou, ktorá najlepšie vzdoruje svojmu veku, sa stala Courtney Cox alias Monica z Priateľov. Najlepšou budúcou nevestou sa, pochopiteľne, stala snúbenica princa Williama, Kate Middleton. Najlepšími oblinami fanúšikov tento rok nesklamala ryšavá prsaňa Christina Hendricks.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu