Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kelly Osbourne v plavkách: Kvôli tejto postavičke tak tvrdo drela!

Kelly Osbourne ukázala svoje štíhle krivky v dvojdielnych plavkách Zobraziť galériu (12)
Kelly Osbourne ukázala svoje štíhle krivky v dvojdielnych plavkách

LOS ANGELES – Konečne sa jej splnil sen! Ešte minulý rok by sa na pláži najradšej prepadla od hanby, dnes svoje krivky hrdo predvádza na obálke magazínu. Televízna hviezda Kelly Osbourne (26) vďaka vylepšenej figúre prekonala všetky komplexy... A vyzliekla sa do bikín!

Oslavuje životnú formu! Ako sme vás minulý mesiac informovali, dcéra slávneho rockera pred objektívom odhodila zábrany – absolvovala fotenie len v plážových kúskoch. Rozhodla sa totiž výsledok svojho chudnutia ukázať svetu v celej kráse, pričom sama od dojatia ronila slzy. Dnes sú tieto dlho očakávané fotografie dostupné už aj v novinových stánkoch – časopis Shape totiž jednu z nich zaradil rovno na titulnú stranu. Plným právom!

Má byť na čo hrdá! Podľa britského denníka Daily Mail niekdajšia bacuľka zhodila rovných 50 libier, čo je v prepočte približne 23 kilogramov. Kelly sa tak dostala na úroveň obdivuhodných 60 kíl. Pri svojej nie práve závratnej výške sa hollywoodskym kráskam postavou síce rovnať nemôže, ťažko jej však odoprieť, že na sebe odviedla skvelý kus práce. V červenej podprsenke a ultra-minisukničke sa teda rozhodne nemá za čo hanbiť, práve naopak!

Ako schudnutá blondínka prezradila v priloženom rozhovore, za svoju hrošiu váhu si v minulosti mohla len ona sama: „Zvykla som jesť čipsy a cookies (sladké americké sušienky, pozn. redaktora) a piť sódu počas celého dňa. Musela som si začať lepšie vyberať.“ Dodala však, že v obľúbených jedlách sa celkom neobmedzuje: „Doprajem si pizzu so syrom a občas aj cookies. Ale teraz, keď som plná, prestanem jesť!“ Kelly teda uznala, že prísť na tajomstvo zdravého životného štýlu jej trvalo 26 rokov, nakoniec sa však naučila robiť všetko správne. A odmenou je jej postavička, o akej nikdy ani len nesnívala!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu